top of page

FORMACIÓ

Tenim per objectius formar jugadors/es intel·ligents amb una idea de joc i valors comuns per a tot el club a més d’aconseguir la continuïtat de tots els jugadors/es dins el club al llarg de tota l'etapa de futbol base.

La nostra filosofia ens fa valorar el procés d'aprenentatge i situar al jugador/a al centre del procés d’aprenentatge.

Conseqüentment, entenem la competició com un mitjà per a la formació i el desenvolupament i no com un fi en sí mateixa.

Volem tenir un tracte proper amb els jugadors/es i les famílies per ajudar- los amb tot el que estigui en les nostres mans.

Al llarg d’aquest document es recullen un seguit de drets i deures redactats per la coordinació de l’AEC Manlleu de les diferents persones que composen el futbol base (coordinació, adjunts a coordinació, secretari tècnic, entrenadors/es, delegats, jugadors/es, famílies i AMPA) amb l’objectiu de vetllar per un correcte funcionament intern dins el club. Així doncs, recau sobre la junta directiva i dels coordinadors la potestat d’interpretació i execució del codi intern davant conflictes que es puguin esdevenir.

RESPECTE

Des de l'A.E.C. Manlleu inculquem al futbol base el respecte entre els equips rivals, ja que creiem que és essencial per mantenir la integritat i esperi't esportiu en aquest apassionant esport. Tot i que la rivalitat al camp pot ser intensa, és important recordar que el respecte cap a l'oponent és una part crucial de la competència esportiva.
Inculquem als nostres equips del Base a respectar les regles del joc i acceptar les decisions de l'àrbitre, fins i tot si no estem d'acord. També és fonamental respectar la integritat física dels jugadors contraris, evitant faltes greus o joc brut. La companyia i el respecte mutu contribueixen a un ambient esportiu positiu.
El respecte entre equips de futbol no només promou un ambient de competència saludable, sinó que també inspira els aficionats a seguir l'exemple. Fomenta la unitat a l'esport i contribueix a una experiència més enriquidora per a tots els involucrats.

VALORS

El futbol no només és un joc, que va més enllà de ser un simple esport, sinó que també és una plataforma per reflectir i transmetre valors fonamentals entre els joves. Aquests valors són essencials tant dins com fora del camp. Des de l'A.E.C. Manlleu creiem que els valors són el fonament sobre el qual es construeix el futbol. Des de la salutació prèvia al partit fins a l'encaixada de mans en finalitzar, els jugadors, entrenadors i àrbitres demostren un respecte fonamental. Respecte cap a l'oponent, les decisions de l'àrbitre i les regles del joc. Aquest valor transcendeix la competència i s'estén a la diversitat de cultures i nacionalitats que convergeixen al camp.

Com a escenari d'emocions i competències, també és un espai on floreixen valors que transcendeixen l'esport en si mateix. El futbol es converteix en un reflex dels principis que modelen individus i comunitats, creant un llegat durador que va més enllà delcamp.

Segueix l'actualitat

  • Instagram
  • Twitter

Segueix tota l'actualitat de l'AEC Manlleu a les nostres xarxes socials.

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Logo A2M v2.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page