top of page
IMG_4831_edited_edited.jpg

CODI INTERN FUTBOL BASE

Temporada 22-23

EL NOSTRE PROPOSIT, FORMACIÓ I COMPETICIÓ

"Molt més que formació i competició"

Tenim per objectius formar jugadors/es intel·ligents amb una idea de joc i valors comuns per a tot el club a més d’aconseguir la continuïtat de tots els jugadors/es dins el club al llarg de tota l'etapa de futbol base.
La nostra filosofia ens fa valorar el procés d'aprenentatge i situar al jugador/a al centre del procés d’aprenentatge. Conseqüentment, entenem la competició com un mitjà per a la formació i el desenvolupament i no com un fi en sí mateixa.
Volem tenir un tracte proper amb els jugadors/es i les famílies per ajudar- los amb tot el que estigui en les nostres mans.
Al llarg d’aquest document es recullen un seguit de drets i deures redactats per la coordinació de l’AEC Manlleu de les diferents persones que composen el futbol base (coordinació, adjunts a coordinació, secretari tècnic, entrenadors/es, delegats, jugadors/es, famílies i AMPA) amb l’objectiu de vetllar per un correcte funcionament intern dins el club. Així doncs, recau sobre la junta directiva i dels coordinadors la potestat d’interpretació i execució del codi intern davant conflictes que es puguin esdevenir.

COL·LABORADORS

logo aj manllleu.png
novatilu.png
grafiques-manlleu_edited_edited.png
logo_gaja_negre_edited.png
Imagen 1_edited.png
logo-afo-blanc_edited.png
esports-aj-color_edited_edited.png
IMAGEN 2.png
logo_pisinesmontmany_edited.png
confialiments_edited.jpg
grup carrera_edited.png
ferros_edited.png
bottom of page