EC Granollers 2 – 2 AEC Manlleu

November 13, 2016

 

El Manlleu va tornar del camp del Granollers amb un punt a la butxaca però amb una sensació estranya al cos. L’equip podria haver-se emportat perfectament els tres punts, però els nervis finals i una actuació arbitral més que discutible van evitar la segona victòria seguida i la possibilitat de sortir de la part baixa de la classificació.

Els homes de Miquel Muñoz arribaven amb la moral alta després d’aconseguir els primers tres punts de la temporada en el 2-0 contra el Sant Andreu. La il·lusió va augmentar de seguida quan als 12 minuts de joc una mala passada del central local Valls agafaria descol·locat al seu porter i acabaria dins la porteria. Un quart d’hora de partit i el Manlleu ja es posava per davant al marcador. Tot i això, les bones sensacions van desaparèixer amb la mateixa rapidesa que havien arribat. El Granollers va anar arraconant al Manlleu fins que, a la mitja hora, van aconseguir l’empat en una jugada d’estratègia servint una falta a l’àrea des de tres quarts de camp.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700