Contra les dificultats: orgull i ofici

April 13, 2017

AEC Manlleu 2-1 CE Sabadell B

Jornada 34, cinc partits per disputar-se i el Manlleu s'ho juga a cara creu amb el Sabadell B a casa. El partit era d'aquells que es marquen amb vermell al calendari per la seva importància, tot i els contratemps l'equip es va saber sobreposar per aixecar el resultat i fer del Municipal un fortí. Manel Sala va tornar, tot i jugar tocat, per tornar a fer de referència i aportar la seva pólvora.

 

 Manel Sala va tornar a l'equip per, una jornada més, ser determinant / Ramon Anglada

I és que els quadribarrats van sortir amb la mateixa confusió que va sentenciar l'equip a Palamós i contra el Granollers. Fruit d'aquesta falta de intensitat, els arlequinats es van avançar al marcador al minut 5 aprofitant una de les debilitats dels osonencs. Falta lateral que, després de pentinar un jugador, Víctor va rematar sol dins la petita. Tot just havia començat l'enfrontament i els vallesans estaven mostrant una superioritat aclaparadora.

 

El partit començava a les 20:30, però els manlleuencs van començar a jugar quinze minuts més tard. La intensitat va anar creixent, sobretot gràcies al caràcter de jugadors com Dan Coll, Seuma, Fredi o Manel Sala. Aquest últim, qui millor es maneja a les àrees, va ser qui va posar l'empat al minut 23 de joc. Servei de córner que, després d'uns rebots, va caure al dorsal 10 i, d'esquena a la porteria, va girar sobre ell mateix per treure's un xut creuat que el porter es va empassar. Empat al marcador i anímicament el Manlleu s'avançava.

 Els xocs, les faltes i la falta de ritme van monopolitzar el guió del partit / Ramon Anglada

Des de l'empat, el matx va entrar en una dinàmica de tensió i intensitat conseqüència del valor del partit i del que hi havia en joc. Les faltes se succeïen i l'àrbitre començava a fer ús de les cartulines. Aquest guió ja no es va deixar fins al xiulet final. La intensitat va servir al Manlleu per posicionar-se bé al darrere i no patir més del compte, tot i les aventures en solitari de l'atrevit Max. El jove extrem vallesà va gaudir de llibertat durant tot el partit i va exigir constantment als defensors locals.

 

Amb l'entrada del segon temps, Albert Santanera va aprofitar per refer l'equip i introduir un canvi transcendental. Martí Soler va entrar al lloc de Trulls i la seva velocitat va decidir el resultat final. Al minut de començar la segona part, Martí va recuperar una pilota a tres quarts de camp, va entrar com un punyal fins a la línia de fons i va cedir per a Manel Sala. L'atacant va rebre sol a l'àrea petita i no va perdonar. 

 L'equip celebra el segon gol de Manel Sala / Ramon Anglada

A partir d'aquí el Manlleu va esmolar les ungles i apretar les dents per evitar que el filial arlequinat s'acostés a la porteria d'Aroca. Les faltes van seguir frenant el ritme de partit i més d'una trifulca entre els jugadors van evidenciar els nervis que hi havia. Al final la tensió no va arribar a més i la sort es va posicionar del costat dels locals. Un pal al minut 90 i una mà salvadora d'Aroca van evitar el gol visitant.

 

L'ofici defensiu i la solidaritat en les cobartures del Manlleu van permetre que l'equip es mantingués ben replegat al darrere per mantenir el resultat. Els tres punts es van quedar a casa i l'equip gaudeix ara de deu dies de descans per afrontar amb convicció la propera final, el diumenge 23, al camp de La Jonquera.

 

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Aroca, Ot, Canal, Dan Coll, Mate, Seuma, Ivan, Fredi, Trulls, Aumatell i Manel Sala.

CE Sabadell B: Embela, Diego, Gonzalo, Tino, Guillem, Víctor, Jose, Lledó, Ñito, Montero i Max

Gols: 0-1, Víctor, min.5; 1-1, Manel Sala, min. 23; 2-1, Manel Sala, min.47

Àrbitre: Carlos Albelda Barcena. Va amonestar amb targeta groga a Ivan González, Seuma, Ivan Fernández, Trulls, Marc Doménech, Jordi Salvañà, Canal i Balagué (Manlleu) i a Lledó, Óliver, Max i Kilian (Sabadell B).

Estadi: Municipal d'Esports. Van assistir 276 persones,

 

La jornada

Ascó 2-0 Palamós

Santfeliuenc 0-3 Sant Andreu

Manlleu 2-1 Sabadell B

Europa 0-2 Terrassa

Figueres 0-0 Cerdanyola

Vilafranca 3-0 Peralada

Júpiter 2-2 Granollers

Vilassar 3-1 Muntanyesa

Pobla Mafumet 3-0 Castelldefels

Olot 1-0 La Jonquera

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700