Condemnats

April 24, 2017

UE La Jonquera 2-1 AEC Manlleu

El futbol es decideix per detalls i, quan el Manlleu anava guanyant 0-1 a Les Forques, tot semblava que anava de cara. Però abans del descans, la catàstrofe semblava anunciar-se. En una falta penjada a l'àrea manlleuenca, Seuma va refusar el perill davant el setge rival. En el refús, un jugador de La Jonquera li va fer planxa i, en el salt, el seu genoll se'n va ressentir. Aquí va canviar el rumb del partit.

 Tot semblava de cara quan Manel Sala va avançar els manlleuencs / Ramon Anglada

Fins al moment, el Manlleu havia plantejat un partit molt seriós, amb molts jugadors ofensius i de toc com Manel Sala, Fredi, Pol Coll i Aumatell. D'altra banda, el mal estat del terreny de joc impedia una circulació ràpida i fluïda i el matx es jugava més per als aires que per terra. Quan les ocasions brillaven més per la seva ausència, va aparèixer Manel Sala. El davanter manlleuenc, en un xut de falta des de més de 30 mentres, es va inventar el primer gol. A la mitja hora de joc, el seu llançament, sec i escorat al pal llarg del porter Montero, va posar-ho tot de cara per al Manlleu.

 

Deu minuts després, Seuma es retirava lesionat i el mig del camp manlleuenc quedava orfe. L'equip estava partit en dos i cap dels jugadors que ocupaven la posició, Fredi i Pol Coll, tenien el perfil defensiu del rodenc que tant necessari és. La Jonquera es va començar a estirar i a crear perill, sobretot per mitjà de Joan Pons. L'hàbil extrem guiava totes les jugades ofensives i va ser a ell qui li van cometre una falta just a la frontal que podia significar l'empat. Tan sols seria un avís.

 En una falta lateral va ser quan Seuma va caure lesionat / Ramon Anglada

El segon temps, tot i les indicacions d'Albert Santanera per refer-se després de la baixa de Seuma, va seguir igual. Els locals ofegaven els osonencs i semblava més a prop l'empat que el segon gol visitant. Tot i així, en més d'un contraatac, Manel Sala va poder anotar el segon, però Bena va treure la pilota sobre la línia. Llavors, a falta de 20 minuts per al final i amb La Jonquera bolcada en atac, Aleix Feixas va posar l'empat al marcador en una falta lateral. L'estratègia va tornar a condemnar el Manlleu.

 

La decisió determinant per al resultat final va arribar al minut 80, quan l'àrbitre Víctor Manuel Sánchez Rico va veure penal en una entrada de Dan Coll sobre Aleix Feixas. Tan sols el va veure ell i no va tardar ni mig segon en senyalar el punt de penal. El mateix davanter local va ser qui va transformar el llançament des dels onze metres. El resultat ja no es mouria i torna a enfonsar el Manlleu en el descens, qui perdia una oportunitat d'or per somiar amb la salvació. El proper partit, diumenge contra el Peralada, es complica per les nombroses baixes, entre elles: Fredi, Seuma, Ot, Mate i Manu.

 Fredi va veure la vermella directa per protestar als últims minuts / Ramon Anglada

 

Fitxa tècnica

UE La Jonquera: Montero, Molina, Minic, Bena, Murga, Ivan Ruiz, Fran Pérez (Zou, min.73), Mahamadou (Brice, min.61), Marc Vilà (Aleix Feixas, min.51), Joan Pons i Barry.

AEC Manlleu: Aroca, Ot, Dan (Trulls, min.84), Manu, Marc Garcia, Seuma (Mate, min.39), Fredi, Pol Coll, Martí Soler, Aumatell (Adam min.75) i Manel Sala. 

Gols: 0-1, Manel Sala, min.30; 1-1, Aleix Feixas, min. 68; 2-1, Aleix Feixas, min.82.

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico. Va amonestar amb targeta groga a Minic, Bena i Ivan Ruiz (La Jonquera) i a Manu, Ot, Dan, Mate, Aumatell, Pol Coll i Manel Sala (Manlleu) i amb targeta vermella directa a Fredi.

Estadi: Municipal Les Forques

 

La jornada

Sabadell B 0-2 Ascó

Sant Andreu 0-0 Europa

Castelldefels 2-1 Vilafranca

Granollers 1-0 Santfeliuenc

Muntanyesa 1-2 Figueres

Cerdanyola 0-0 Pobla Mafumet

Peralada 2-1 Olot

La Jonquera 2-1 Manlleu

Palamós 1-2 Júpiter

Terrassa 2-0 Vilassar

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700