Confirmació d'una mort anunciada

May 14, 2017

AEC Manlleu 4-3 UE Olot

L'última jornada era de vida o mort per a l'AEC Manlleu. El problema era que no depenia d'ell mateix, ja que per evitar el descens directe i escalar posicions entre els descensos compensats necessitava guanyar i esperar que La Jonquera i el Castelldefels perdessin. Tot i les dificultats, l'equip va complir, però els seus rivals van fer el mateix i van certificar el descens a Primera Catalana de l'equip manlleuenc 10 anys després de l'últim ascens a la Tercera Divisió.

 

Tocarà renovar la plantilla, carregar-la de moral i fer un gran esforç per recuperar la categoria. El què és evident és que amb la imatge donada durant els primers 45 minuts del partit d'aquest diumenge, els d'Albert Santanera ho tindran molt i molt difícil per sortir de la Primera Catalana. L'Olot va sortir a jugar al Municipal com a ja campió de la categoria i reservant alguns dels seus homes més importants per l'eliminatòria que els hi pot donar l'ascens a la Segona Divisió B. 

 

 L'equip es va ficar la victòria entre cella i cella, però els rivals no van fallar / Ramon Anglada

 

Homes com Marc Mas o Héctor Simon es van quedar fora i entre els de La Garrotxa es notava falta de intensitat per evitar alguna lesió o complicació de cara al play-off. D'altra banda, el Manlleu semblava que tampoc hi tenia res en joc. Fruït d'aquesta apatia, els campions de la lliga van aprofitar la seva contundència a les àrees per posar-se 0-2 al descans, amb gols de Sergio Álvarez, al minut 9, i Uri Santos just abans de la mitja part.

 

Albert Santanera va aprofitar el xiulet de l'àrbitre per posar les idees de l'equip al seu lloc i donar entrada a Abde i Cristian, passant a una defensa de 3 i bolcats en atac. Ot i Marc Garcia donaven profunditat per les bandes i les seves centrades se succeïen una rere l'altra buscant retallar distàncies. Va ser en una d'aquestes que Manu va marcar el primer just iniciat el segon temps. 

 

 Ot i Marc Garcia ho van intentar constantment per bandes / Ramon Anglada

 

A 20 minuts pel final, Dembo va marcar el tercer per l'Olot en un gran xut des de la frontal. Aquest gol, juntament amb el resultat de 2-0 en aquell moment del Castelldefels, semblava dilapidar qualsevol possibilitat del Manlleu. L'equip no va voler perdre l'orgull i en els últims 15 minuts va aixecar el resultat amb els successius gols de Cristian, Trulls i Aumatell. 

 

D'altra banda, just amb el quart gol d'Aumatell es coneixia la diana de La Jonquera al camp del Santfeliuenc. Els de l'Alt Empordà guanyaven 0-1 i el Castelldefels sentenciava el seu partit contra la Muntanyesa marcant el tercer just abans del 90. El Manlleu va rentar-se la cara i va deixar el Municipal oferint una bona imatge contra el campió de lliga, però no va ser suficient perquè els rivals no van perdonar. Després d'una temporada irregular, amb tan sols 8 victòries i 16 empats que han penalitzat massa, l'equip perd la categoria. Una xifra significativa és que d'aquests 8 triomfs, tan sols un ha estat de visitant.

 

 Lamentacions al final del partit entre els jugadors locals / Ramon Anglada

 

Comencen setmanes de reflexió per al club per veure com revertir la situació, configurar la plantilla de l'any que ve i començar a treballar en com recuperar la categoria i passar el mínim d'anys possibles a la guerrillera Primera Catalana.

 

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Ivan González, Ot, Canal, Manu, Marc Garcia (Trulls, min.67), Martí Soler, Ivan Fernández, Fredi, Mate (Cristian, min.45), Pol Coll (Abde, min.45) i Aumatell.

UE Olot: Quintanas, Bigas, Lluc, Escudero, Abel, Blázquez, Uri Santos (Roger Vidal, min.58), Ferru (Jose, min.69), Èric, Alberto (Dembo, min.45) i Sergio Álvarez.

Gols: 0-1, Sergio Álvarez, min.9; 0-2, Uri Santos, min.44; 1-2, Manu, min.47; 1-3, Dembo, min. 73; 2-3, Cristian, min.80; 3-3, Trulls, min.83; 4-3, Aumatell, min.87.

Àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno. No va amonestar a cap jugador.

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu.

 

La jornada

Vilassar 2-1 Palamós

Cerdanyola 0-2 Terrassa

Manlleu 4-3 Olot

Europa 4-0 Sabadell B

Santfeliuenc 0-1 La Jonquera

Júpiter 1-4 Peralada

Castelldefels 3-0 Muntanyesa

Ascó 1-0 Vilafranca

Figueres - Granollers

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700