La plantilla 2017/18 comença a agafar forma

June 1, 2017

Entrats al mes de juny es dona el tret de sortida al mercat. Aquest estiu es preveu mogut a les oficines de l'AEC Manlleu, tenint en compte que cal reforçar el bloc i adequar la plantilla a la Primera Catalana per intentar recuperar l'ascens. 

 

Aquesta setmana s'han començat a desvetllar els primers detalls. Després de la confirmació de la renovació del cos tècnic, s'anuncia la primera baixa i la primera alta de cara a la propera temporada. L'històric davanter quadribarrat, Manel Sala, diu adéu a l'equip després de més de 130 partits a les cames i més de 70 gols celebrats. Aquesta temporada ha estat marcat pels seus problemes físics, combinant baixes amb aparicions estelars sobre el camp on ha seguit sent determinant i ha acabat com a màxim golejador de l'equip.

 

 Manel Sala es despedeix de l'AEC Manlleu

 

Alhora, Guillem Pajares és la primera alta confirmada d'aquest mercat. El jugador, defensa central, arriba procedent de l'Abadassenc. L'equip del Ripollès ha militat a la Segona Catalana i Pajares ha estat un dels pilars de la seva defensa per confirmar la permanència de l'Abadessenc, on ha disputat 34 partits, 27 com a titular.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco

Adreça i GPS

Passeig del Ter s/n, 08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700

Contacte

Telf: 93.851.15.91

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: Dill a Div de 17:00 a 20:30h

FUNDAT L'ANY 1931