Un càstig excessiu (Crónica: AEC Manlleu 0 - CE Farners 1)

September 17, 2017

El Manlleu ha ensopegat a casa en la 3a jornada del grup 1 de 1a Catalana davant un rocós i afortunat Farners. En un partit marcat pel fet que els homes d'Albert Santanera i Jordi Salvanyà han jugat amb 10 jugadors més de 60 minuts.

 

Els primers 20 minuts de partit han estat marcats pel joc al centre del camp i les inofensives aproximacions dels dos equips. Quan semblava que el Manlleu agafava les regnes del partit, en el minut 22, l'àrbitre ha expulsat amb vermella directa a Criado per un cop de colze al saltar lluitant una pilota. 

Després de l'expulsió, el Manlleu ha hagut de reorganitzar-se i després d'uns minuts amb moltes pèrdues al migcamp i domini del conjunt visitant, Ivan Gonzalez, al minut 30 evitava amb una intervenció prodigiosa el 0-1 després d'un potent xut de Fajardo. Tot i la inferioritat numèrica el Manlleu ha aconseguit calmar el partit i arribar al final de la primera part amb 0-0.

 

 

A la segona part, el Manlleu ha intentat portar la iniciativa, malgrat ser un home menys, i han posat a prova Blanquera, primer Fran Gomez i després Civille i Oriol Vila. El Farners també ho ha intentat, sense sort, mitjançant Muniesa i un incisiu Adrià Salas.

 

L'ocasió més clara de tot el partit pel Manlleu, arribaria al minut 76 quan Criville després de desfer-se magistralment de dos defenses del Farners per la banda esquerra, amb un potent xut enviava la pilota al travesser.

 

Però el gerro d'aigua freda seria pel Manlleu, quan després d'uns minuts de setge del conjunt visitant,  Bader, al minut 81, en un potent xut des de la frontal feia entrar la pilota per l'escaire de la porteria defensada per Ivan Gonzalez i faria pujar el 0-1.

 

Els últims minuts de partit el Manlleu ha intentat sense alè acostar-se a la porteria rival, però malgrat alguna tímida encara ha hagut de pati algun contracop del Farners i ha vist com ja en el minut 90 també li expulsaven a Raul Garcia per doble amonestació.

 

D'aquesta manera el Manlleu ha perdut els primers punts de la temporada a casa i ara ocupa la 7a posició. Diumenge vinent (11.45) visita el difícil camp de la Gramanet amb les significatives baixes de Criado i Raul Garcia, 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700