Presentació Futbol Base

November 5, 2017

PRESENTACIÓ FUTBOL BASE A.E.C. MANLLEU, Temporada 2017-2018

 

 

 

Aquest diumenge 5 de novembre l’Agrupació Espotiva i Cultural Manlleu ha fet la presentació dels equips del Futbol Base. Amb un total de 35 equips i poc més de 400 jugadors que van des de PreBenjamins al Primer Equip de Primera Catalana passant per 3 equips de futbol femení.

 

L’acte ha comptat amb la presència i discursos de el Sr.Eduard Marginet, President AEC Manlleu; el Sr. Jordi Bonet, Directiu de la Federació Catalana de Futbol; i amb Hble. Sr. Àlex Garrido, Alcalde de Manlleu. Alhora, la presentació també ha comptat amb la presència d’altres membres de la Federació Catalana de Futbol com: el Sr. Toni Tanyà, Delegat d’Osona; i, el Sr. Pere Alsina, Subdelegat d’Osona.

 

Eduard Marginet ha remarcat la sigla C de cultural de l'AEC Manlleu i el valor de integració que aporta el futbol a la ciutat de Manlleu, a més d'agrair l'enorme esforç de pares i mares que ajuden a fer aquest club gran. Jordi Bonet ha recalcat la immensa i històrica tasca de l'AEC Manlleu en el futbol català. I l'Alcalde Àlex Garrido ha emfatitzat el cada cop major nombre de jugadors i equips que integren l'entitat i el compromís del club amb la ciutat de Manlleu.

 

 

 Foto de David Pallarols Morata, Més Osona

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700