Una victòria a Seva donarà l'ascens a Preferent al Sènior femení

May 11, 2018

Resta només una jornada pel final de la lliga i el femení sènior del club té al seu abast aconseguir l’ascens a Preferent. Depenen d’elles mateixes sabent que guanyant aquest diumenge, a les 12 del migdia, al camp del Seva, serien campiones i aconseguirien l’ascens.

 

El rival, el Seva, és l'últim classificat amb només 7 punts. El Manlleu va aconseguir arribar al partit en aquesta situació gràcies a l’empat a 1 que van aconseguir dijous al camp del Seagull, a Badalona.

 

Depenen d’elles mateixes per pujar però no tenen marge d’error. Les manlleuenques van primeres a la classificació amb els mateixos punts que la Penya Blanc i Blava de la Roca, 71, però amb el goal average favorable. Per tant, per no dependre de tercers, una victòria manlleuenca a Seva els donaria un merescut ascens a Preferent.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 17:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700