L'última jornada de Lliga del primer equip serà en horari unificat

May 23, 2018

Arriba l'últim partit de la temporada pel primer equip a Primera Catalana. El conjunt entrenat per Albert Santanera i Jordi Salvanyà arriba a aquest últim duel, al Municipal davant el Sabadell B, a la part mitja alta de la classificació i amb l'objectiu de sumar els tres últims punts del curs.

 

El duel contra el conjunt arlequinat serà en horari unificat i es disputarà el diumenge 27 de maig a les 12 h. del migdia. Tot i que els manlleuencs no es juguen res a efectes classificatoris, els vallesans, com altres equips, s'estan jugant la permanència i és per això que tots els enfrontaments es jugaran a la mateixa hora.

 

Serà també el partit de comiat al Municipal de la temporada 2017-2018. És per això que us esperem a tots per despedir l'equip fins el proper mes de setmebre, quan començarà una nova i il·lusionant temporada. Entre tots aconseguirem els objectius, som-hi Manlleu!

 

 Foto: Quim Almirall

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700