L'última jornada de Lliga del primer equip serà en horari unificat

May 23, 2018

Arriba l'últim partit de la temporada pel primer equip a Primera Catalana. El conjunt entrenat per Albert Santanera i Jordi Salvanyà arriba a aquest últim duel, al Municipal davant el Sabadell B, a la part mitja alta de la classificació i amb l'objectiu de sumar els tres últims punts del curs.

 

El duel contra el conjunt arlequinat serà en horari unificat i es disputarà el diumenge 27 de maig a les 12 h. del migdia. Tot i que els manlleuencs no es juguen res a efectes classificatoris, els vallesans, com altres equips, s'estan jugant la permanència i és per això que tots els enfrontaments es jugaran a la mateixa hora.

 

Serà també el partit de comiat al Municipal de la temporada 2017-2018. És per això que us esperem a tots per despedir l'equip fins el proper mes de setmebre, quan començarà una nova i il·lusionant temporada. Entre tots aconseguirem els objectius, som-hi Manlleu!

 

 Foto: Quim Almirall

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco

Adreça i GPS

Passeig del Ter s/n, 08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700

Contacte

Telf: 93.851.15.91

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: Dill a Div de 17:00 a 20:30h

FUNDAT L'ANY 1931