El Cadet 'A' és a un pas de pujar a Divisió d'Honor

May 25, 2018

Preparats per fer història. El Cadet 'A' es juga aquest diumenge (16h) l'ascens a Divisió d'Honor al Municipal d'Esports de Manlleu davant el FE Palamós. Després d'una temporada extraordinària, l'equip entrenat per Roger Casas i Dan Coll està llest per pujar a la màxima categoria de Cadet.

 

Amb 63 punts els manlleuencs són líders del grup 2 de Preferent. Tenen un punt més que el Granollers, que en té 62. Diumenge es disputa l'últim partit de Lliga i, per tant, una victòria osonenca es traduiria en l'ascens.

 

Animem a tothom que estigui present al Municipal en el que podria ser un dia històric pel club, l'equip i el futbol base. Ser a Divisió d'Honor és un privilegi i una recompensa a l'immens treball fet durant tota la temporada. Fem junts l'últim pas. 

 

Som-hi Cadet 'A', som-hi Manlleu!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco

Adreça i GPS

Passeig del Ter s/n, 08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700

Contacte

Telf: 93.851.15.91

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: Dill a Div de 17:00 a 20:30h

FUNDAT L'ANY 1931