El primer equip tanca en setena posició la temporada a Primera Catalana

May 30, 2018

El passat diumenge 27 de maig el primer equip del club va acomiadar la temporada amb una victòria davant el Sabadell B (2-1). Els manlleuencs, en el retorn a Primera Catalana després del descens de fa un any, han completat el curs en setena posició amb 52 punts.

 

 

La temporada ha estat complicada, amb un bloc de futbolistes renovat i amb rivals desconeguts de les darreres temporades. No obstant, els d'Albert Santanera i Jordi Salvanyà han lluitat fins a l'últim terç de la competició per una de les primeres places. 

 

Com ha anat la temporada al Municipal?

 

A casa és on el Manlleu, sobretot a la primera volta, s'hi ha trobat més còmode. A la vora del riu Ter els quadribarrats han aconseguit un balanç de 9 victòries, 4 empats i 4 derrotes. Sant Cugat (1-0) i Sabadell B (2-1) han estat el primer i l'últim equip en visitar l'estadi manlleuenc.

 

I a domicili?

 

Lluny d'Osona l'equip ha aconseguit 5 victòries, 6 empats i 6 derrotes. Ha costat més, com és normal, però excepte alguns partits puntuals l'equip ha competit en la majoria de camps que ha visitat, sumant punts molt importants per mantenir-se a la part mitjana alta de la taula. En el primer desplaçament, victòria a La Jonquera (0-1) i en el darrer, empat a Lloret (2-2).

 

 

Martí Soler, amb 10 gols, ha estat el màxim golejador de l'equip. Un equip on hi han tingut protagonisme també jugadors fets a casa, com Adrià Balaguer, Mixi, Adriel, Cristian Carbó, Sancho o Isaac, jugadors que formen part del filial i el juvenil i que han estat a la disposició dels entrenadors.

 

Han portat la batuta aquesta temporada el cos tècnic format per l'Albert Santanera, Jordi Salvanyà, Nil-Tomàs, Bernardo Giménez, Eloy Garcia, Xavi Navarro i Enric Clos.

 

I com no, la plantilla. Hi ha jugadors que han marxat a meitat de temporada i jugadors del filial i el juvenil que han tingut minuts i protagonisme. Iván González, Cristian Carbó, Joel Puntí, Guillem Pajares, Raül Garcia, Dan Coll, Jordi Pla, Franc Sánchez, David Payán, Xevi Ferrer, Miquel Criado, Àlex Soler, Marçal Sáenz, Martí Soler, Carles Roura 'Kako', Marc Vilà, Cristian Martínez, Oriol Vila, Ezequiel Fernández, Èric Martínez, Gerard 'Xerry' Roura, Guillem Crivillé, Javi Del Pozo, Adrià Balagué, Isaac Aguilar, Martín Aguilar, Gerard Llivina, Werick Caetano, Miquel Vilasis, Adriel Garcia, Sergi Febrer, Joaquín Bauta, Adam Ferrer, David Garcia, Aleix Sancho, Bernat Torres i Guillem Fernández.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700