Martí Soler, Raül Garcia, Kako i Joel Puntí, primeres renovacions al primer equip

June 20, 2018

El nou AEC Manlleu 2018-2019 agafa color. Quatre peces importants de l'equip, el capità Martí Soler, Kako, Raül Garcia i Joel Puntí han estat els primers a donar el sí.

 

El capità: Martí Soler

El davanter de Roda defensarà per cinquena temporada consecutiva la samarreta del Manlleu. Desequilibrant, ràpid i amb gol (no cal presentacions), Martí Soler s'ha compromès un any més amb l'equip i serà un dels puntals del nou projecte encapçalat per Albert Santanera.

 

Una torre difícil de superar: Raül Garcia

Complirà la segona temporada de la seva segona etapa a les files manlleuenques. Raül Garcia, autor de l'últim gol de la temporada de l'equip, seguirà a les ordres d'Albert Santanera. Consolidat a l'eix defensiu, la seva altura i la seva bona sortida de pilota el mantenen com a puntal pel conjunt.

 

El desequilibri tornarà a portar el nom de Kako

El tarragoní uneix un any més el seu vincle amb el Manlleu i això no és bo per les defenses rivals. El seu u contra u i el guant que té el peu dret posarà en perill constant els rivals. També complirà la segona temporada de la seva segona etapa al club.

 

Seguretat i solidesa defensiva al servei del Manlleu: Joel Puntí

Un altre jugador que enllaça la segona temporada consecutiva al club. Un defensa autoritari i amb un sentit posicional i una seguretat privilegiada. Joel Puntí seguirà vestint la samarreta groc i vermella i amb Raül Garcia, ja són dos els defenses confirmats per la propera temporada.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700