Javi del Pozo, Marc Vilà i Xevi ferrer no seguiran a l'AEC Manlleu

June 21, 2018

Els tres futbolistes van arribar al club manlleuenc la temporada passada i no seguiran el curs 2018-2019. Des del club se'ls vol agraïr el seu compromís amb el club i desitjar-los molta sort en el seu futur futbolístic.

 

Javi del Pozo

Una lesió el va deixar fora dels terrenys de joc uns quants mesos perdent-se així una bona part de la competició. No obstant, la seva entrega i dedicació amb l'equip ha estat digne d'admirar. Ha estat l'autor de tres gols aquesta temporada.

 

Marc Vilà

Amb la temporada ja iniciada el davanter gironí va arribar al club amb la intenció de demostrar el seu bon futbol i la seva experiència a la categoria. Així ho va fer, donant un altre aire a l'atac manlleuenc i col·laborant amb 4 dianes en 15 partits jugats.

 

Xavi Ferrer

El jove lateral esquerre va aterrar a Manlleu al tram final de temporada, després de finalitzar el curs amb el juvenil del Sant Andreu. Va estar al peu del canó des del primer fins a l'últim minut que va jugar.

 

Gràcies a tots tres i molta sort.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700