Miquel Criado, Cristian Carbo i Adam Ferrer, una temporada més

June 21, 2018

Arriben tres noves renovacions. Dos jugadors , Carbo i Criado, van tenir molts minuts el curs passat i Adam Ferrer formarà part al cent per cent de la plantilla del primer equip després de pujar del juvenil.

 

 

 

El motor: Miquel Criado

El mig del camp estarà ben cobert amb Miquel Criado. El migcampista ofereix un gran desplegament físic en tots els partits i en molts d'ells sembla que existeixi més d'un Criado al terreny de joc. Solidesa a la zona de mitjos.

 

 

Un pop sota pals: Cristian Carbo

La porteria també s'ha cobert les espatlles. Cristian Carbo, que va completar gairebé tota la temporada anterior com a titular, seguirà un any més al club del seu poble. Serà jugador a ple dret del primer equip.

 

 

Un diamant per polir: Adam Ferrer

El fins aquesta temporada juvenil, Adam Ferrer, s'ha guanyat a pols formar part del primer equip. La temporada passada ja va alternar entrenaments i partits entre el juvenil i els 'grans' i fins i tot, fa dues temporades va debutar a Tercera Divisió. Albert Santanera ja el té cent per cent a la seva disposició.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco

Adreça i GPS

Passeig del Ter s/n, 08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700

Contacte

Telf: 93.851.15.91

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: Dill a Div de 17:00 a 20:30h

FUNDAT L'ANY 1931