Isaac Aguilar, Franc Gómez i Gerard Llivina, preparats per defensar el Manlleu

June 22, 2018

Tanquem la setmana de renovacions amb tres noms més. Isaac Aguilar es guanya un lloc a la defensa, l'esquerra de Franc Gómez seguirà donant alegries i Gerard Llivina és el segon juvenil que es posarà a les ordres d'Albert Santanera.

 

 

 

Entrega, entrega i més entrega: Isaac Aguilar

Una torre que que seguirà a la defensa. El jove Isaac Aguilar, format al futbol base del club, serà a ple dret jugador del primer equip. Després de combinar la temporada passada amb el filial, va disputar molts partits amb el primer equip demostrant ambició i entrega a tots els partits que va disputar. El disfrutarem una temporada més.

 

 

Una esquerra que calia retenir: Franc Gómez

El defensa esquerrà, que tant pot actuar de lateral com de central, es queda a casa. Un altre jugador de Manlleu que vestirà la samarreta groc i vermella. Un jugador que ho deixa tot quan està al terreny de joc i una persona que fa grup dins el vestidor.

 

 

Electricitat i aire fresc en atac: Gerard Llivina

Després d'anunciar la renovació d'Adam Ferrer, Gerard Llivina és el segon juvenil que puja al primer equip. També fet al club, l'any passat va jugar al juvenil de la Damm però va acabar la temporada al Municipal d'Esports, alternant participacions amb el juvenil i amb els 'grans'. Santanera el vol amb ell.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700