Iván González, David Payán i Àlex Soler segueixen a bord del vaixell

June 27, 2018

Després d'anunciar els fitxatges de Fredi i Pau Franquesa, continuem amb les renovacions. Un alt percentatge de jugadors de la temporada passada seguiran enguany a les ordres d'Albert Santanera. S'afegeixen a la llista el porter Iván González, el defensa David Payán i el migcampista Àlex Soler.

 

 

 

Guardià de la porteria: Iván González

Sumarà una nova temporada al primer equip Iván González, que compartirà porteria amb Cristian Carbo, com ja ho van fer la temporada passada. Les lesions no van deixar al manlleuenc tenir continuïtat el darrer curs però es queda per demostrar les grans virtuts que té sota els pals.

 

Una peça indispensable: David Payán

El lateral esquerra seguirà una temporada més vinculat al club. Va arribar amb la temporada passada ja començada, en la que era la seva segona etapa al club i va evidenciar que és una peça molt imporant per l'equip. En defensa, en atac i a pilota parada. Una esquerra privilegiada!

 

Quirats al mig del camp: Àlex Soler

El migcampista osonenc arribava la passada campanya procedent del Girona juvenil de Divisió d'Honor. Anteriorment ja havia estat al club i seguirà comandant les operacions a la zona de mig del camp, amb la seva bona visió de joc i el seu criteri amb la pilota als peus.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700