Dan Coll, Pajares, Werick i Èric Martínez no seguiran al primer equip

June 28, 2018

Els quatre futbolistes van arribar al club manlleuenc la temporada passada i no seguiran el curs 2018-2019. Des del club se'ls vol agraïr el seu compromís amb el club i desitjar-los molta sort en el seu futur futbolístic.

 

Dan Coll

El central de Torelló va ser un pilar per l'equip la temporada a Primera Catalana i també l'anterior a Tercera Divisió. Enguany ha decidit posar punt i final a la seva etapa com a manlleuenc i ja va anunciar que el proper any jugarà a Tercera amb el Figueres.

 

Guillem Pajares

Dels tres que avui diem adéu, va ser el que més minuts va tenir. Vivia la seva segona etapa al club i va complir quan va jugar, tant de lateral com de central sempre entregat a les necessitats que tenia en aquell moment determinat l'equip.

 

Foto Guillem Pajares: Anna Aumatell

 

Werick Maciel

El brasiler de Sant Quirze de Besora va arribar a l'últim tram de campionat procedent de la Damm juvenil de Divisió d'Honor. Va tenir minuts i va demostrar el seu desequilibri per la banda, però no continuarà el proper curs.

 

Èric Martínez

Va arribar a principi de la campanya passada procedent del Tona i va fer uns bons primers partits, demostrant la seva potència física a la davantera, però una greu lesió al genoll va fernar la seva progressió i no va jugar més en tota la temporada.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700