Aitor Angulo es converteix en nou jugador del primer equip

July 5, 2018

L'AEC Manlleu i Aitor Angulo han arribat a un acord perquè el defensa manlleuenc es converteixi en nou jugador del primer equip per aquesta temporada. Serà la tercera etapa del defensa a l'entitat, després del seu pas pel futbol base i també al primer equip fa tres temporades.

 

 

 

Les lesions no l'han respectat l'última temporada però Aitor Angulo arriba amb ganes de demostrar el seu potencial. Ho va fer en la seva anterior etapa al primer equip, rendint a un gran nivell i a una categoria superior, a Tercera Divisió. Després del seu pas pel Tona, Angulo torna allà on, entre d'altres fites, va aconseguir amb el juvenil pujar per primera vegada a la història del club a Divisió d'Honor.

 

Bentornat, Aitor!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700