Definits els partits de pretemporada del primer equip

July 11, 2018

L'equip d'Albert Santanera començarà els entrenaments el proper 23 de juliol i ja té definits els cinc compromisos amistosos per preparar una nova campanya a Primera Catalana. Dos dels quals seran amb rivals de major categoria i un, el Torneig dels Històrics. A continuació els repassem.

 

 

 

CF Voltregà-AEC Manlleu (27 de juliol, 20.30 hores)

El primer test de pretemporada serà ben a prop de Manlleu, a Sant Hipòlit de Voltregà. Els manlleuencs es vestiran de curt per primera vegada la temporada 2018-2019 per jugar un partit amistós, a domicili, davant el CF Voltregà, club que actualment milita al grup 5 de Tercera Catalana.

 

Torneig dels Històrics (01 d'agost, 18 hores)

En aquesta notícia vam explicar la que serà la tercera participació del club en aquest prestigiós torneig de pretemporada que es disputa al camp del Martinenc, al barri del Guinardó de Barcelona. Seran dos partits de 45 minuts davant Vilafranca i Sant Andreu respectivament. En cas de quedar primer del grup, es disputaria una semifinal i, si és el cas, posteriorment la gran final.

 

AEC Manlleu-UE Llagostera (8 d'agost, 20 hores)
Probablament el que serà la prova més dura de la pretemporada. El Llagostera, que va descendir el curs passat de Segona B a Tercera, visitarà el Municipal d'Esports en un duel molt atractiu. Tornaran a jugar a la vora del Ter ex jugadors com Maik Molist o Toni Cunill, ara a les files del conjunt dirigit per Oriol Alsina.

 

EC Granollers-AEC Manlleu (11 d'agost, 19 hores)
Nou rival de Tercera Divisió per seguir preparant la temporada. En aquest cas, desplaçament al camp del Granollers en el que serà el primer dels tres partits que disputarà el primer equip durant aquesta setmana d'agost.

 

AEC Manlleu-CF Igualada (15 d'agost, 19 hores)
L'Igualada serà el rival d'enguany en el partit de la Festa Major, el duel del Torneig Vila de Manlleu. El conjunt de l'Anoia jugarà al grup 2 de Primera Catalana i fa tres temporades els dos equips ja es van enfrontar en un partit amistós de pretemporada. Es farà també la presentació oficial del nostre equip davant l'afició.

 

EF Bosc de Tosca - AEC Manlleu (18 d'agost, 18.30 hores)
L'últim rival abans de la primera cita del campionat contra el Palamós serà un amistós que es disputarà al camp del Bosc de Tosca, a Les Preses, un equip que aquesta temporada jugarà al grup 1 de Segona Catalana.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700