Sensacions positives al Torneig dels Històrics

August 2, 2018

Després dels dos duels disputats al camp del Voltregà (1-1) i a Campdevànol (0-2), el conjunt manlleuenc es trobava per primera vegada aquesta pretemporada amb dos rivals de major categoria: Vilafranca i Sant Andreu. Els d'Albert Santanera i Nil Tomàs no es van arronsar ni un pèl i van plantar cara als dos conjunts, superant els vilafranquins per la mínima (0-1) i perdent contra els barcelonins al tram final del partit (2-0).

 

 

En el primer partit davant el Vilafranca, el Manlleu es va mostrar molt consistent i va guanyar gràcies a un gol en pròpia porteria de Pelegrín al minut 18, que rematava en la direcció equivocada un córner servit per Fredi. Tot i els intents del rival per igualar l'enfrontament, la defensa manlleuenca es va mostrar molt expeditiva anul·lant qualsevol ocasió clara de gol dels penedesencs.

 

Fitxa tècnica del Vilafranca-Manlleu:

 

FC VILAFRANCA: Miguel Ramos, Sergi, Boira, Joan, Martí (Oribe), Escamilla (Riki), Max, Èric, Braima Fati, Pelegrín i Arjona.

 

AEC MANLLEU: Iván González, Isaac, Joel Puntí, Raül Garcia, Payán, Criado, Balagué, Fredi, Martí Soler, Eloi Serrajordia (Àlex Soler) i Kako.

 

GOL: 0-1, min. 18, Pelegrín (p.p).

 

 

La victòria contra el Vilafranca deixava el Manlleu depenent d'ell mateix per accedir a les semifinals del Torneig dels Històrics. Havia d'empatar o guanyar davant un Sant Andreu amb futbolistes molt potents i amb llargues trajectòries a Tercera i Segona B.

 

Però nosaltres també en tenim de jugadors que saben jugar a futbol. Tots els que van participar en qualsevol dels dos partits s'hi van deixar la pell, davant una calor asfixiant que tocava a tot el Municipal del Guinardó i uns partits curts i de màxima intensitat. El conjunt andreuenc va patir, i molt, per fer-se amb la victòria. No va ser fins als instants finals quan l'ex manlleuenc David López culminava una molt bona jugada col·lectiva per superar Cristian Carbo amb un precís xut a l'escaire. 

 

Ja al temps afegit, Villar rematava un córner al fons de la xarxa per portar el Sant Andreu a semifinals.

 

Fitxa tècnica del Sant Andreu-Manlleu:

 

UE SANT ANDREU: Segovia, Jaume Villar, Noguera, Víctor Alonso, David López, Ton Alcover, Juanan (Wander), Elhadji, Carlos Martínez, Josu (Kuku), Omar.


AEC MANLLEU: Cristian Carbo, Isaac, Raül Garcia, Aitor, Franc Gómez, Àlex Soler, Fredi (Adam, Criado), Kako (Justin), Payán i Martí Soler.


GOLS: 1-0, min. 37, David López; 2-0, min. 47, Villar.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700