Treballada victòria del primer equip contra el Llagostera (1-0)

August 9, 2018

El primer equip es va imposar al Llagostera en el primer partit dels tres que disputaran aquesta pretemporada al Municipal d’Esports.

 

El duel va ser entretingut i amb molta intensitat i els manlleuencs, que segueixen treballant i fent proves de cara la competició oficial, van oferir una molt bona imatge. Al davant tenien un rival que acaba de baixar a Tercera Divisió i que per aspira a tornar a lluitar per ser a Segona B la pròxima temporada.

 

A la primera meitat, osonencs i gironins van tenir alternatives de gol, amb ocasions a les dues bandes, però va ser Adrià Balagué, a poc més de cinc minuts pel descans, qui després de rebre una pilota dins l’àrea i desfer-se amb un molt bon moviment del central, va creuar l'esfèric amb l’esquerra per marcar l’únic gol de l’enfrontament.

 

A la segona meitat, Manlleu i Llagostera van realitzar molts canvis degut al treball de pretemporada que s’està realitzant i van ser els gironins els que van tenir més ocasions. Moussa va estavellar dues pilotes al pal i el porter manlleuenc, Iván González, va intervenir en tres arribades visitants per evitar l’empat.

 

 

 

Al final i després d’uns últims minuts amb una mica de tensió al terreny de joc, el Manlleu va aconseguir la victòria, molt treballada, deixant bones sensacions a menys d’un mes per l’inici de lliga. El proper partit dels de Nil Tomàs i Albert Santanera serà aquest dissabte, també al Municipal d’Esports, davant el Gimnàstic de Manresa juvenil (18:30 h).

 

FITXA TÈCNICA

 

AEC Manlleu: Cristian, Isaac, Joel Puntí, Aitor, Payán, Criado, Àlex Soler, Fredi, Martí Soler, Balagué i Gerard Llivina. També van jugar: Iván González, Franc Gómez, Crivillé, Eloi Serrajordia, Adriel, Ginesta, Kako i Justin.

 

UE Llagostera: Dani Pérez, Viale, Campeny, Maynau, Yeray, Abel, Juvanteny, Ousman, Monsif i Chico Díaz. També van jugar: Marcos, Crespo, Aimar, Toni Cunill, Pol Gómez, Moussa, Maik Molist, Sascha i Arimany.

 

Gol: 1-0, min. 37, Balagué.

 

Àrbitre: Marc Pujol. Va amonestar amb targeta groga Fredi, Criado, Iván González, Crivillé i Àlex Soler (Manlleu) i Juvanteny, Arimany i Pol Gómez (Llagostera).

 

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu. Uns 300 espectadors.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700