El primer equip aixeca el Trofeu Ajuntament de Manlleu (2-0)

August 16, 2018

L’AEC Manlleu va aixecar aquest dimecres a la tarda el Trofeu Ajuntament de Manlleu després de superar un altre rival de Primera Catalana, l’Igualada, per 2 gols a 0. Les dianes de Kako i Jhon a la primera meitat van ser suficients per aixecar la copa.

 

 

El duel contra el conjunt de l’Anoia era l’últim de la pretemporada de l’equip a casa i penúltim enfrontament abans de començar la lliga el proper 2 de setembre. La primera part de l’equip va ser molt bona. Dominant els temps del partit, contundents en atac i en defensa, el primer gol va arribar al minut 7 quan Kako, després de controlar una pilota dins l’àrea, superava el porter visitant amb un toc subtil.

 

Encara al primer temps i abans de la mitja hora de joc, el davanter Jhon transformava un penal que ell mateix havia comès per situar el 2 a 0 al marcador que acabaria sent definitiu. A la segona meitat l’Igualada va equilibrar el matx davant un Manlleu que es trobava còmode sobre el terreny de joc. No obstant, els igualadins van posar contra les cordes els osonencs, que van veure com el rival enviava dues pilotes al pal i el porter manlleuenc Cristian Carbo aturava un penal a vuit minuts pel final.

 

 

Sense més ensurts el Manlleu va acabar aixecant el Trofeu el dia que la plantilla, quinze dies abans de tornar a jugar al Municipal per disputar el primer partit oficial, es va presentar davant l’afició.

 

Fitxa tècnica:

 

AEC Manlleu: Iván González, Isaac, Joel Puntí, Aitor, Payán, Criado, Fredi, Martí Soler, Kako, Eloi Serrajordia i Jhon. També van jugar: Cristian, Franc Gómez, Raül Garcia, Ginesta, Àlex Soler, Crivillé, Justin, Balagué i Llivina.

 

CF Igualada: Víctor, Antonio, Nil, Tchato, Aroca, Joel Goran, Masse, Simón, Franco i Omar. També van jugar: Alfonso, Baraldes, Calvo, Lliró i Delgado.

 

Gols: 1-0, min. 7, Kako; 2-0, min. 24, Jhon (p.).

 

Àrbitre: Doudou Doudou. Va amonestar amb targeta groga Serrajordia (Manlleu) i Franco i Simón (Igualada).

 

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu. Uns 250 espectadors.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700