L’AEC Manlleu femení comença a preparar una temporada històrica

August 22, 2018

El sènior femení de l’AEC Manlleu va començar aquest dimarts a entrenar per preparar una temporada històrica amb l'il·lusionant debut a Preferent, categoria on militarà el club per primera vegada a la seva història.

 

 

 

Les noies que entrena des d’aquesta temporada Jordi Devesa es van posar les piles per començar a agafar to de competició i adquirir els nous requisits del tècnic torellonenc. Ho va fer amb les jugadores que han renovat respecte la temporada passada, finalment també amb Ester Gutiérrez, que seguirà un any més defensant els colors manlleuencs.

 

Aquesta setmana anunciavem les incorporacions de Laia Bargalló i Ona Rodríguez (Pradenc) i Berta Güell (Girona), i també s’ha incorporat a Laura Navarro (Seva), Míriam Sánchez (Sant Andreu) i Laura Verde (Llerona).

 

Després d’aquesta primera setmana d’entrenaments, el Manlleu femení jugarà el primer compromís amistós aquest dissabte, a casa, davant el Llerona (18:30 h.). El dia 2 de setembre jugaran al camp del Santa Eugènia i el dia 9, al del Sant Gabriel.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700