L’AEC Manlleu femení comença a preparar una temporada històrica

August 22, 2018

El sènior femení de l’AEC Manlleu va començar aquest dimarts a entrenar per preparar una temporada històrica amb l'il·lusionant debut a Preferent, categoria on militarà el club per primera vegada a la seva història.

 

 

 

Les noies que entrena des d’aquesta temporada Jordi Devesa es van posar les piles per començar a agafar to de competició i adquirir els nous requisits del tècnic torellonenc. Ho va fer amb les jugadores que han renovat respecte la temporada passada, finalment també amb Ester Gutiérrez, que seguirà un any més defensant els colors manlleuencs.

 

Aquesta setmana anunciavem les incorporacions de Laia Bargalló i Ona Rodríguez (Pradenc) i Berta Güell (Girona), i també s’ha incorporat a Laura Navarro (Seva), Míriam Sánchez (Sant Andreu) i Laura Verde (Llerona).

 

Després d’aquesta primera setmana d’entrenaments, el Manlleu femení jugarà el primer compromís amistós aquest dissabte, a casa, davant el Llerona (18:30 h.). El dia 2 de setembre jugaran al camp del Santa Eugènia i el dia 9, al del Sant Gabriel.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco

Adreça i GPS

Passeig del Ter s/n, 08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700

Contacte

Telf: 93.851.15.91

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: Dill a Div de 17:00 a 20:30h

FUNDAT L'ANY 1931