El Manlleu rep el Palamós per obrir foc a Primera Catalana

August 30, 2018

AEC Manlleu - CF Palamós

Primera Catalana, Jornada 1

Municipal d'Esports de Manlleu (18:30 h.)

Àrbitre: David Barón Ajenjo

 

El primer equip de l'AEC Manlleu dona el tret de sortida al grup 1 de Primera Catalana, disputant el primer partit de la temporada, al Municipal d'Esports, davant el Palamós. El conjunt manlleuenc afronta el segon curs consecutiu a Primera Catalana amb l'objectiu de fer un bon paper i lluitar per estar el més amunt possible a la classificació.

 

 Després d'una pretemporada llarga i on els entrenadors, Albert Santanera i Nil Tomàs, han començat a aplicar els conceptes que volen de l'equip durant tota la temporada, per fi arriba l'hora de començar-se a jugar les garrofes. L'hora dels valents. L'hora del Manlleu. 

 

El partit contra el Palamós ha estat un clàssic les últimes temporades a Tercera Divisió, però primer amb el descens dels manlleuencs i l'any passat dels palamosins, els dos conjunts es trobaran enguany una categoria per sota i amb la intenció de sumar els primers tres punts en la jornada inaugural, quelcom molt preuat per començar amb bon peu la categoria.

 

Pel duel, els entrenadors del Manlleu tindran les baixes confirmades de Kako, Ezequiel, Crivillé i Pau Franquesa, mentre que la resta de la plantilla està disponible. El juvenil Jaume Ginesta, que ha fet tota la pretemporada amb l'equip, també entrarà a la convocatòria.

 

 

El primer rival de la temporada oficial serà el Palamós, que després del descens ha viscut un intens mogut pel què fa a la confecció de la plantilla, començant per la banqueta. Enguany el tècnic del degà és Javi Salamero, mentre que en el recull de fitxatges destaquen noms com els de Toni Rossell, Joel i Adri Salas (Farners), Pol Tarrenchs i Lucas Allende (Llagostera B), Pepu Soler (Girona C) o Pep Roca (Bescanó). Altres jugadors com Zema i Uri Vila han defensat la samerreta del Manlleu en altres temporades i tornaran al Municipal d'Esports.

 

 

Jugadors disponibles de l'AEC Manlleu:

 

Cristian Carbo, Iván González, Issac, Ginesta (juvenil), Aitor Angulo, Joel Puntí, Raül Garcia, Franc Gómez, Payán, Criado, Adriel, Fredi, Àlex Soler, Marçal Sáenz, Adam, Justin, Balagué, Eloi Serrajordia, Jhon, Martí Soler i Llivina.

 

Jugadors de l'AEC Manlleu que causen baixa pel partit:

 

Kako, Crivillé, Pau Franquesa i Ezequiel.

 

La resta de la jornada 1 de Primera Catalana:

 

Sabadell Nord - Vilassar de Mar

Tona - La Jonquera

Girona 'C' - Vic

Rubí - Farners

Banyoles - Argentona

Guineueta - Can Vidalet

Llagostera 'B' - Sant Cugat

San Juan Montcada - Lloret

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700