Golejada per començar amb bon peu el curs a Primera Catana

September 2, 2018

AEC Manlleu 4-1 Palamós CF

 

Era una tarda gris i plujosa, els jugadors del primer equip de l'AEC Manlleu es van encarregar de donar vida i alegria a una tarda de dissabte que va ser rodona pels interessos del conjunt manlleuenc. En el debut aquesta temporada a Primera Catalana, el conjunt entrenat per Nil Tomàs i Albert Santanera va golejar un recent descendit i candidat a tornar a pujar, el Palamós, que va veure com la màxima efectivitat dels locals i la solidesa defensiva, encapçalada pels centrals Raül Garcia i Aitor, els feia tornar amb les butxaques buides cap a l'Empordà.

 

 

Quan només s'havien disputat set minuts de partit, Martí Soler, més llest que ningú, marcava el primer gol de la temporada després d'aprofitar un malentès entre el porter i un defensa del degà. No podia començar millor el partit. A mesura que avançaven els minuts, el Palamós va agafar el control de la pilota i es mostrava perillós en atac, tot i que desencertat de cara la porteria defensada per Iván González.

 

Passada la mitja hora de joc arribava la segona alegria de la tarda. Payán, de falta directa, ampliava l'avantatge pels locals. Els palamosins van gaudir aleshores dels millors minuts, tornant a entrar al partit amb un gol de Pepu Soler, al minut 44. Aleshores va aparèixer novamentl l'orgull manlleuenc i la qualitat del jove Adam, que tot sol es va desfer dels defenses i va definir, amb una mica de sort, davant Quinti per trencar el partit abans del descans amb el 3 a 1.

 

 

A la segona meitat el Manlleu va sortir amb les idees clares i va saber mantenir un Palamós que s'havia mostrat molt perillós al tram final de la primera meitat. Amb Miquel Criado i els dos centrals, Raül Garcia i Aitor com a principals comandants de l'equip, en atac Balagué buscava generar perill al contraatac. El seriós partit de tots els futbolistes manlleuencs va ser exemplar, així com també els joves jugadors que han aterrat enguany del juvenil i que van completar un gran partit, com és el cas d'Adam i Adriel.

 

I dels que han pujat del juvenil a un que forma part del juvenil. El jove jugador de 17 anys Jaume Ginesta sortia al terreny de joc al minut 83 i a l'afegit, després de desfer-se dels experimentats defenses gironins i de superar amb un toc subtil el porter Quinti, anotava el quart i definitiu gol del partit per alegria de tota la parròquia local.

 

 

Amb el xiulet final de l'àrbitre arribava l'alegria, lògica i justificada de tota la plantilla després de sumar els primers tres punts de la temporada i fer-ho, a més a més, amb una golejada. 

 

Propera parada: Sant Cugat!

 

Fitxa tècnica

 

AEC Manlleu: Iván González, Joel Puntí, Raül Garcia, Aitor, Payán, Criado (Adriel, min. 66), Àlex Soler, Fredi (Marçal, min. 53), Adam (Franc Gómez, min. 74), Serrajordia (Balagué, min. 46) i Martí Soler (Ginesta, min. 83).

 

Palamós CF: Quintanas, Sergio Garcia (Sergi González, min. 78), Cano, Balaguer, Adri Salas, Puignau (Uri Vila, min. 46; Jow, min. 74), Alexis, Raúl, Òscar (Gamell, min. 67), Pepu Soler i Pep Roca (Dani, min. 56).

 

Gols: 1-0, min. 6, Martí Soler; 2-0, min. 34, Payán; 2-1, min. 44, Pepu Soler; 3-1, min. 45, Adam; 4-1, min. 94, Ginesta.

 

Àrbitre: David Barón Ajenjo. Va amonestar amb targeta groga Aitor, Payán, Serrajordia, Criado, Balagué i Iván González (Manlleu) i Adri Salas, Sergio Garcia, Uri Vila i Cano (Palamós).

 

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu. 269 espectadors.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700