El Sant Cugat és el primer escull de la temporada lluny de Manlleu

September 7, 2018

Sant Cugat FC - AEC Manlleu

Primera Catalana, Jornada 2

ZEM Jaume Tubau (Sant Cugat)

Àrbitre: Ylenia Sánchez Miguel

 

 

Després d'una setmana alegre i positiva gràcies a la contundent victòria a la primera jornada de lliga davant el Palamós (4-1), el conjunt manlleuenc ha entrenat de valent per aconseguir, en la primera sortida de la temporada, el segon triomf consecutiu i mantenir així la bona dinàmica de resultats. No serà fàcil. El Sant Cugat, que s'estrena a casa, també té tres punts després de superar el Llagostera B (1-2) a la jornada inaugural.

 

 

La victòria contra el conjunt palamosí fa menys d'una setmana ha donat moral al Manlleu per buscar un bon resultat a Sant Cugat. Els tècnics, Albert Santanera i Nil Tomàs, van aconseguir que l'equip mostrés molta solidesa defensiva i fos efectiu en atac, quelcom imprescindible per acabar sumant els tres punts.

 

Seguir per aquest camí ha de ser l'objectiu davant el conjunt vallesà, que a priori podria deixar que el Manlleu portés més la iniciativa de l'enfrontament. La participació dels joves jugadors quadribarrats, com Adriel, Adam o el juvenil Ginesta pot tornar a ser molt important per desencallar el partit o tirar d'ambició i joventut en moments delicats.

 

 

Els entrenadors manlleuencs recuperen per aquest duel de la segona jornada, respecte el partit anterior, el migcampista Kako, mentre que la principal novetat és la baixa de Marçal. Tampoc podran formar part de la partida, per segona setmana consecutiva, els absents Isaac Aguilar, Pau Franquesa, Ezequiel i Crivillé.

 

 

Jugadors disponibles de l'AEC Manlleu:

 

Cristian Carbo, Iván González, Issac, Ginesta (juvenil), Aitor Angulo, Joel Puntí, Raül Garcia, Franc Gómez, Payán, Criado, Adriel, Fredi, Àlex Soler, Kako, Adam, Justin, Balagué, Eloi Serrajordia, Jhon, Martí Soler i Llivina.

 

Jugadors de l'AEC Manlleu que causen baixa pel partit:

 

Marçal, Crivillé, Pau Franquesa i Ezequiel.

 

La resta de la jornada 2 de Primera Catalana:

 

Vic - Llagostera 'B'

 

Can Vidalet - Banyoles

 

Lloret - Tona

 

Argentona - Sabadell Nord

 

Farners - Girona 'B'

 

Vilassar de Mar - Rubí

 

Palamós - San Juan Montcada

 

La Jonquera - Guineueta

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700