Joel Puntí apareix al minut 94 per aconseguir el triomf a Sant Cugat

September 8, 2018

Minut 94. Falta lateral, hi va Payán. La posa perfecte, al punt de penal, un caramel per Joel Puntí que, amb el cap i lliure de marca ficava la pilota, amb suspens, al fons de la porteria. No hi havia temps per més. Un agònic gol per un brillant triomf al camp del Sant Cugat (1-2), que permet al conjunt manlleuenc sumar dues victòries en les dues primeres jornades de lliga.

 

 

Com podeu comprovar a la imatge que teniu just a sobre, era Martí Soler l'encarregat d'obrir la llauna a territori vallesà. Abans del quart d'hora de partit, recollia una pilota a la frontal i, amb l'esquerra, etzibava un fort xut que rebotava en un defensa per fer inútil la reacció del porter local. El Manlleu aconseguia avançar-se al marcador i va tenir lleugerament controlat el partit fins al descans.

 

És més, va tenir dues ocasions molt clares per ampliar l'avantatge. Primer Gerard Llivina, amb un cop de cap en forma de vaselina que va sortir a centímetres del pal i després Raül Garcia, que enviava una pilota la travesser, van estar a punt de fer el segon. Pels locals, només una rematada molt perillosa d'Uri Peix que sortia fora per poc va inquietar el porter Cristian.

 

 

A la represa el Manlleu va fer un pas enrere i ho va aprofitar el Sant Cugat. Van jugar més a territori local però, no obstant, no van generar perill molt clar. Al minut 68, però, un penal comès, segons l'àrbitre, per Joel Puntí, que tocava la pilota amb les mans, el transformava Naoufal.

 

Els vallesans semblaven tenir aleshores contra les cordes un Manlleu que ho fiava tot al contraatac, jugant amb Crivillé i Balagué en punta. Als últims minuts els osonencs van fer el pas endavant que necessitaven per lluitar per la victòria, especialment amb faltes llunyanes servides per Payán, totes elles sense trobar rematador.

 

Totes elles, menys una. Al minut 94, el lateral de Montesquiu la posava perfecte per Joel Puntí, que al cor de l'àrea rematava al fons de la xarxa la pilota. Bogeria i alegria a parts iguals pels jugadors del Manlleu, que amb el xiulet del col·legiat van celebrar el segon triomf en dos partits en aquest inici de Lliga.

 

El proper repte serà el diumenge 16 de setembre quan rebrem la visita del Vic al Municipal en el primer derbi de la temporada.

 

 

 

Fitxa tècnica:

 

SANT CUGAT FC: Gabri, Arévalo, Palma, Pascual, Samper, Montoya Naoufal (Nil Sanz, min. 83), Patrick, Uri Peix (Arenas, min. 53), Ligero (Maurici, min. 72) i Joel (Beguer, min. 53).

 

AEC MANLLEU: Cristian, Joel Puntí, Raül Garcia, Aitor, Payán, Criado (Adriel, min. 80), Àlex Soler, Kako, Martí Soler, Eloi Serrajordia (Crivillé, min. 61) i Llivina (Balagué, min. 46).

 

GOLS: 0-1, min. 12, Martí Soler; 1-1, min. 68, Naoufal (p.); 1-2, min. 94, Joel Puntí.

 

ÀRBITRE: Ylenia Sánchez Miguel. Va amonestar amb targeta groga Pascual i Rubén López (Sant Cugat) i Criado, Serrajordia, Joel Puntí, Aitor i Raül Garcia (Manlleu).

 

ESTADI: ZEM Jaume Tubau, Sant Cugat del Vallès. Uns 250 espectadors.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700