L'AEC Manlleu rep el Vic en el primer gran derbi osonenc de la temporada

September 14, 2018

AEC Manlleu - UE Vic

Primera Catalana, Jornada 3

Camp Municipal d'Esports de Manlleu

17 hores

Àrbitre: Arnau Capdevila Espitia

 

 

El primer derbi de la temporada contra el Vic arriba ben aviat. La jornada 3 del campionat de lliga de Primera Catalana ens porta el primer enfrontament entre equips osonencs de la temporada. El duel es jugarà al Municipal d'Esports entre un AEC Manlleu que ha començat de la millor manera la temporada, amb dues victòries en dos partits davant un Vic que amb la victòria de la passada jornada contra el Llagostera 'B' arreglava l'ensopegada inicial contra el filial del Girona.

 

 El duel arriba en un bon moment pel què fa a resultats per part dels manlleuencs. A la victòria contundent de la primera jornada davant el Palamós (4-1) se li va sumar, fa menys de set dies, l'agònic triomf al minut 94 al camp del Sant Cugat (1-2). Sis punts de sis possibles pels d'Albert Santanera i Nil Tomàs, que buscaran allargar en el duel comarcal aquest diumenge.

 

No serà fàcil superar un Vic que manté el bloc del curs passat, encara que amb alguns retocs com l'arribada dels davanters Almendros i Max Morell o el defensa central Eloi Blanes. També han perdut jugadors importants respecte la temporada anterior, com el golejador 'Mia' Valls o el migcampista Fredi, ara al Manlleu.

 

Ens enganyaríem si no diem que l'equip té una espineta clavada del resultat del curs passat en un partit on, tot i no haver res en joc de gran importància a nivell de classificació, la plantilla manlleuenca vol mirar de corregir enguany, amb la lliga tot just acabada de començar, per seguir el bon camí mostrat en aquestes dues primeres jornades.

 

Isaac, Adam i Fredi estan a la disposició dels tècnics. Qui no podrà formar part de la partida són els lesionats Marçal i Pau Franquesa.

 

 

La resta de la jornada 2 de Primera Catalana:

 

Argentona - Can Vidalet

 

Sabadell Nord - Rubí

 

Tona - Palamós

 

San Juan Montcada - Sant Cugat

 

Girona 'B' - Vilassar Mar

 

Guineueta - Lloret

 

Banyoles - La Jonquera

 

Llagostera 'B' - Farners

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700