El Manlleu s'emporta el derbi amb una lliçó d'orgull, entrega i sacrifici

September 16, 2018

El primer equip ha demostrat una setmana més que és una pinya. Dins, i fora del camp. La dinàmica positiva de l'últim mes, quelcom que comença per tots i cada un dels entrenaments, s'ha traduït en una VICTÒRIA de molt mèrit en el primer derbi osonenc de la temporada. Amb tot i contra tothom, amb una expulsió discutible i davant un Vic pacient per buscar el forat entre la defensa manlleuenca per buscar el gol de la victòria, ha aparegut el cap d'Aitor Angulo.

 

Un manlleuenc de cap a peus que ha fet embogir el Municipal amb la diana guanyadora al minut 89. Un gol que ens deixa líders gràcies als tres punts aconseguits... contra el Vic.

 

 

La primera meitat del partit ha tingut poca història. Els dos equips s'han mostrat un gran respecte i les dues úniques ocasions clares de gol han arribat als primers minuts i han estat per l'equip local. Primer Crivillé i després Raül Garcia, en dues accions gairebé calcades, han estat a punt de marcar rematant de cap en una posició molt clara per perforar la porteria contrària. El Vic intentava fer un joc combinatiu davant un Manlleu, com és habitual en aquest inici de lliga, que concedeix ben pocs espais en defensa.

 

A la segona part ha arribat la tempesta. Literalment i metafòricament, perquè hi ha hagut de tot i més. Primer, sobre el terreny de joc amb l'expulsió de Martí Soler. Quedava encara més de mitja hora de joc i el capità manlleuenc ha vist la segona targeta groga en una acció molt rigurosa per una falta, segons l'àrbitre, sobre Almendros. El Manlleu, amb 10, ha sobreviscut molt bé mostrant gala del seu sacrifici en equip. Un per tots, tots per un. Ajudes constants, treball i molt físic per concedir les mínimes ocasions al rival.

 

El duel s'escalfava a mesura que passaven els minuts i el Manlleu ha tret aigua de la barca en cinc minuts crítics al tram final del duel (del 80 al 85). Primer, el porter Iván González, que ha completat un gran partit, ha evitat el gol vigatà en una doble intervenció de molt mèrit. I després, Almendros, en una llarga vaselina, enviava la pilota el travesser i Joel Puntí, amb la cama, l'ànima i l'empenta de tots els seguidors presents al Municipal ha tret sota pals el xut del davanter local quan ho tenia tot de cara per fer el 0 a 1.

 

 No podia ser un altre que un manlleuenc de cap a peus el que donés la victòria al Manlleu. Aitor Angulo, amb tot, amb el cap i amb l'escut, rematava al fons de la xarxa una pilota morta després d'un greu error del porter visitant Reig. Amb suspens i patiment fins el xiulet de l'àrbitre, que encara expulsava Adrià Balagué amb targeta vermella directa a l'afegit, els manlleuencs cantaven victòria.

 

Tres punts, derbi a la butxaca, i LÍDERS en solitari del grup 1 de Primera Catalana amb nou punts de nou possibles. Propera parada: Farners!

 

Fitxa tècnica:

 

AEC Manlleu: Iván González, Joel Puntí, Raül Garcia, Aitor, Payán, Criado (Adriel, min. 76), Àlex Soler (Fredi, min. 46), Kako (Isaac, min. 80), Adam (Eloi Serrajordia, min. 67), Martí Soler i Crivillé (Balagué, min. 46).

 

UE Vic: Reig, Busquets, Guijarro, Héctor Moreno, Espina, Enrich, Peque, Roca (Armengou, min. 17), Caballé (Sadurní, min. 46), Almendros i Max Morell.

 

Gol: 1-0, min. 89, Aitor.

 

Àrbitre: Arnau Capdevila Espitia. Va amonestar amb targeta groga Adam, Criado i Fredi (Manlleu) i Busquets i Armengou (Vic). Targeta vermella a Martí Soler i Balagué (Vic).

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700