El primer equip busca seguir amb el ple de victòries al camp del Farners

September 21, 2018

CE Farners - AEC Manlleu

Camp Municipal de Santa Coloma de Farners

18.00 hores

Àrbitre: Rafael Aguilar Prat

 

El primer equip de l’AEC Manlleu disputa la quarta jornada de lliga aquest dissabte, a les 18 h, al camp del Farners, últim classificat de la categoria. Tot i que a hores d’ara és anecdòtic, els gironins han sumat 1 punt de nou possibles i no han marcat cap gol en els 270 minuts disputats.

 

 

 

Al camp del cuer hi jugarà el líder, el Manlleu, que arriba molt reforçat moralment després de la victòria, a l’últim minut i en inferioritat numèrica contra el Vic, gràcies a una diana d’Aitor Angulo. Aquest gol va permetre als d’Albert Santanera i Nil Tomàs encadenar la tercera victòria consecutiva i situar-se al capdavant de la classificació del grup 1 de Primera Catalana en solitari.

 

Per a l’enfrontament a Santa Coloma de Farners, els tècnics manlleuencs no podran comptar amb els sancionats Martí Soler i Adrià Balagué ni amb els lesionats Pau Franquesa i Marçal. Respecte l’última jornada recuperen Gerard Llivina.

 

 

 

Els colomencs, per la seva banda, no han començat bé la temporada però tenen bons jugadors i amb experiència a la categoria i també a Tercera Divisió, com Muniesa, Pitu Riart o Guillem Cornellà, a més de l’exmanlleuenc Fran Pérez que estan disposats a fer la guitza als quadribarrats.

 

La resta de la jornada:

 

Vic - San Juan Montcada

 

Lloret - Banyoles

 

Sant Cugat - Tona

 

Vilassar de Mar - Llagostera 'B'

 

Rubí - Girona 'C'

 

Can Vidalet - Sabadell Nord

 

Palamós - Guineueta

 

La Jonquera - Argentona

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700