Raül Garcia porta el Manlleu cap a la quarta victòria consecutiva

September 23, 2018

La dinàmica positiva del primer equip és bestial. Amb la majoria de jugadors de casa, l'AEC Manlleu va guanyar al camp del Farners el quart partit consecutiu en un inici de lliga perfecte. Dotze punts de dotze possibles, només dos gols en contra i demostrant un poder ofensiu i una efectivitat en atac digne dels millors.

 

Amb baixes però amb bona moral després de la victòria al derbi contra el Vic (1-0), el Manlleu es plantava al Municipal de Santa Coloma de Farners amb la intenció de no aixecar el peu de l'accelerador i seguir manant amb mà de ferro la categoria. Salvant les distàncies i estan amb 11 jugadors els 90 minuts, la primera part a Farners va ser molt similar a la de l'última jornada, amb dos equips mostrant-se respecte i arribant poc a la porteria rival.

 

El Farners, que encara no ha guanyat ni ha marcat cap gol en aquests quatre partits, va ser el qui va arribar amb més perill a la porteria d'un Iván González que va fer un partit enorme i va salvar el seu equip d'encaixar gol en més d'una ocasió. A la primera meitat, sobretot en dues clares arribades de Litus que el porter manlleuenc va aturar providencialment.

 

 A la segona meitat el Manlleu va saber gestionar més bé els temps del partit. En part, fruit a la urgència d'un Farners necessitat que va anar a menys a mesura que van passar els minuts. A l'hora de joc arribaria el gol guanyador. Una falta lateral executada a la perfecció per Kako la desviava molt lleugerament Raül Garcia per fer el 0 a 1.

 

Com la setmana passada i al camp del Sant Cugat, l'estratègia i la pilota parada donava els tres punts al Manlleu. A la última mitja hora de joc, al contrari del que potser s'esperava, els manlleuencs no van patir en excés en defensa i van gestionar fantàsticament el seu avantatge. Els de Santanera i Nil Tomàs tampoc van arribar molt clarament a la porteria rival per fer el segon excepte en dues ocasions: primer, Crivi, en una acció calcada al primer gol, va veure com la rematada li marxava fregant el travesser i després, Joel Puntí, rematava forçat una jugada embolicada.

 

 Miuts finals relativament tranquils per un Manlleu que es va dedicar, sense excessius problemes, a rebutjar les centrades a la desesperada del Farners. La victòria, espectacular, com també l'evolució que estan fent homes com Iván González, Aitor, Raül Garcia, Adam o Crivillé per, juntament amb la resta de companys més experimentats de l'equip, crear una pinya humana al vestidor que es tradueix en bons resultats i un inici de lliga impecable. Quatre de quatre, dotze de dotze.

 

La propera parada, el pròxim diumenge, al Municipal d'Esports de Manlleu davant el Vilassar de Mar.

 

Fitxa tècnica:

 

CE Farners: Blanquera, Peracaula (Harouna, min. 79), Pitu Riart, Gerard Gómez, Hagi, Guillem Cornellà, Parcet (Massegur, min. 79), Gerard Herrera (Abde, min. 84), Muniesa (Ricky Solà, min. 62), Fran Pérez i Litus.

 

AEC Manlleu: Iván González, Joel Puntí, Raül Garcia, Aitor, Payán, Criado (Àlex Soler, min. 81), Fredi, Kako (Llivina, min. 74), Adam (Franc Gómez, min. 84), Eloi Serrajordia (Adriel, min. 46) i Crivillé. 

 

Gol: 0-1, min. 57, Raül Garcia.

 

Àrbitre: Rafael Aguilar Prat. Va amonestar amb targeta groga Fran Pérez (Farners) i Criado, Kako i Adriel (Manlleu).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700