Frenats en sec

September 30, 2018

Després de les quatre victòries consecutives per començar la lliga, el primer equip de l'AEC Manlleu va perdre contra el Vilassar de Mar (0-1) a causa d'un solitari gol de Roger Peña al minut 8 de partit. Els maresmencs es van quedar amb 10 abans del descans i el segon temps, monòleg i atac i gol absolut del conjunt manlleuenc, que entre la manca d'encert i dues espectaculars aturades d'Imanol no va poder sumar cap punt a la cinquena jornada de lliga.

 

El partit pels interessos locals no podia començar pitjor. Al minut 8, l'exjugador del Manlleu, Roger Peña, enviava un xut a porteria que, per sort seva i desgràcia pels quadribarrats, desviava un defensa i feia una paràbola impossible per Iván convertint-se així en el primer i únic gol de l'enfrontament.

 

El partit no tenia dominador i la més clara pel Manlleu la tenia Fredi de joc quan, després de superar el porter Imanol amb un xut creuat, veia com un defensa visitant la treia sota pals amb la punta de la bota mentre el Municipal ja cantava el gol. Fins el descans, els dos equips lluitaven totes les pilotes i en una d'elles, just al minut 45, el jugador del Vilassar de Mar, Soufiane, veia la vermella directa per una agressió sobre Criado.

 

Amb superioritat numèrica el Manlleu va dominar de principi a fi el segon temps. No obstant, Iván va aparèixer, una setmana més, per salvar un u contra u davant un davanter visitant quan el segon gol semblava cantat. Els de Nil Tomàs i Albert Santanera tocaven i tocaven la pilota a camp rival però no acabaven d'apretar la tecla encertada i trobar l'espai per fer mal a un Imanol, porter maresmenc, que va aparèixer a l'últim quart d'hora per donar els tres punts al seu equip.

 

Primer, a un potent xut del debutant Raúl Campayo va teure una bona mà però sobretot, ja al temps afegit, a l'última jugada del partit, salvant una canonada a boca de canó de Balagué. Una oportunitat d'or que no va aprofitar el Manlleu, que va veure com el Vilassar era el primer rival capaç de superar-los. Tot i això, la imatge de l'AEC Manlleu ha estat bona, lluitant fins el final i amb la convicció d'un equip el qual no se li acaba la fam.

 

Propera parada: UE Rubí.

 

Fitxa tècnica:

 

AEC Manlleu: Iván González, Joel Puntí (Llivina, min. 83), Raül Garcia, Aitor, Payán, Criado (Àlex Soler, min. 69), Adriel (Campayo, min. 53), Kako, Fredi, Martí Soler i Crivillé (Balagué, min. 53).

 

UE Vilassar Mar: Imanol, Varese, Fuentes, Gámiz, Peña, Edu Domingo, Mendoza (Ferran, min. 84), Ali (Riera, min. 46), Soufiane, Cristian (Granero, min. 76) i Matamala (Bargalló, min. 42).

 

Gol: 0-1, min. 8, Peña.

 

Àrbitre: Alejandro Aguayo Prieto. Va amonestar amb targeta groga Fredi, Payán i Raül Garcia (Manlleu) i Mendoza, Varese, Cristian, Peña i Bargalló (Vilassar Mar). Vermella directa a Soufiane (Vilassar Mar).

 

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu.

 

Els resultats de la jornada 6 al grup 1 de Primera Catalana:

 

Argentona 0-7 Lloret

 

Sabadell Nord 0-4 Girona C

 

San Juan Montcada 2-1 Farners

 

Can Vidalet 1-0 La Jonquera

 

Guineueta 0-1 Sant Cugat

 

Tona 2-1 Vic

 

Llagostera B 2-0 Rubí

 

Banyoles 1-0 Palamós

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700