Revàlida a Rubí

October 5, 2018

UE Rubí - AEC Manlleu

ZEM Can Rosés, Rubí

Diumenge, 7 d'octubre

12 hores

Àrbitre: Alejandro Peralta Pino

 

 

Set dies després de veure com el Vilassar de Mar els superava al Municipal (0-1), els manlleuencs afronten el partit d’aquest diumenge al camp del Rubí com una revàlida per confirmar el bon inici de lliga i mantenir el qualificatiu d’accident al duel de la jornada anterior.

 

 

 

El Manlleu, tot i la derrota i jugar mitja part amb superioritat numèrica va deixar bones sensacions l’últim partit. No van ser suficients, però es va veure un equip que va lluitar fins el final i ho va intentar. Li va faltar profunditat i capacitat de generar ocasions clares de perill, quelcom que ha de millorar per afrontar els següents partits. El repte més immediat és a Rubí.

 

El partit a territori vallesà serà aquest diumenge (12 h) i els entrenadors Albert Santanera i Nil Tomàs no podran comptar amb els lesionats Martí Soler, Adam, Pau Franquesa i Marçal. Per contra, tornen a estar disponibles Eloi Serrajordia i Isaac.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700