El primer equip suma un merescut punt a Can Rosés

October 8, 2018

El primer equip de l'AEC Manlleu va visitar aquest diumenge el complicat camp del Rubí i va demostrar ser un equip amb personalitat tot i veure com el partit es posava en contra a causa dues errades de precisió que van estar a punt de costar molt cares.

 


Només s'havien jugat 13 minuts quan l'exjugador manlleuenc, Òscar Uroz, va aprofitar una mala sortida de la defensa visitant per plantar-se sol davant Cristian i superar-lo per baix. El gol va fer esperonar els d'Albert Santanera i Nil Tomàs, que tot i no tenir clares ocasions va dominar el partit i la possessió de la pilota, tancant al seu propi camp un Rubí que, això sí, va poder fer el segon a la primera meitat en dos ràpids contraatacs.

Només començar la segona part, el mateix Òscar Uroz, del Rubí, va veure la targeta vermella directa per insultar el manlleuenc Isaac. El Manlleu va tornar a créixer i tenia la pilota però no arribaven les ocasions. En una que semblava clara, Balagué va fer una passada de la mort que no va trobar rematador i al contraatac, Eloi Serrajordia cometia un penal molt rigorós i que, a més, suposava la seva expulsió quan només feia tres minuts que era al camp.

 

 
El local Kiki transformava la pena màxima i col·locava el 2 a 0 al marcador però, aleshores, va aparèixer l'orgull manlleuenc. Al minut 73, Raül Garcia rematava amb el cap una pilota servida des del córner per Fredi i que acabava al fons de la xarxa. Deu minuts més tard, Crivillé, amb un potent xut creuat, empatava el partit.

En el quart d'hora restant el Manlleu va insistir per sumar els tres punts però es va conformar amb un, buscant fer encara més bo aquest empat el pròxim diumenge quan rebran la visita al Municipal del Girona 'C'.

 

 

Fitxa tècnica:

 

UE Rubí: Antonell, Kiki, Mendoza, Èric Martínez, Raventós, Aitor Torres, Estrada (Anouar, min. 80), Campos, Silva (Muñoz, min. 85), Edgar (Jan Lladó, min. 62) i Uroz.

 

AEC Manlleu: Cristian (Iván González, min. 46), Joel Puntí, Raül Garcia, Aitor (Isaac, min. 46), Franc Gómez (Eloi Serrajordia, min. 63), Criado, Kako, Fredi, Balagué (Àlex Soler, min. 75), Campayo (Llivina, min. 75) i Crivillé.

 

Gols: 1-0, min. 13, Uroz; 2-0, min. 68, Kiki (p.); 2-1, min. 73, Raül Garcia; 2-2, min. 83, Crivillé.

 

Àrbitre: Alejandro Peralta Pinto. Va amonestar amb targeta groga Silva, Jan Lladó i Mendoza (Rubí) i Aitor, Criado i Isaac (Manlleu). Vermella directa a Uroz (Rubí) i Eloi Serrajordia (Manlleu).

 

Estadi: ZEM Can Rosés, Rubí. Un centenar d'espectadors.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700