Partit a les altures entre el primer equip i el Girona 'C'

October 12, 2018

AEC Manlleu - Girona FC 'C'

Jornada 7, Primera Catalana, Grup 1

Municipal d'Esports de Manlleu

17 hores

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique

 

Després del bon empat aconseguit la jornada passada al camp del Rubí (2-2), el primer equip de l'AEC Manlleu busca recuperar el camí del triomf davant un dels equips amb jugadors amb més qualitat i experiència en categories superiors com és el Girona 'C'. El segon filial del conjunt gironí, recent ascendit enguany a Primera, té clar que el seu objectiu és estar només un any, aquest, a la categoria i pujar a Tercera Divisió.

 

Només un punt separa el Manlleu (13) del Girona (14) a la part més alta de la classificació. Els blanc i vermells han realitzat un bon inici de campionat, acumulant quatre victòries i dos empats en els sis primers partits de lliga. Compten a les seves files amb jugadors tant experimentats com Jaume Duran, Uri Santos, Montero o Botxi, que juntament amb joves talents com és el cas de Miki Poveda, Kike Sánchez o Homet fan del Girona 'C' un equip realment temible.

 

Pel partit de diumenge, els tècnics Nil Tomàs i Albert Santanera recuperen dos jugadors lesionats com són Adam i Pau Franquesa. Aquest últim, si els entrenadors ho decideixen, podria debutar a la lliga després de superar la lesió. Finalment, el davanter Mia Valls, fitxat aquesta setmana, també està disponible i podria debutar amb el conjunt osonenc.

 

Per contra, Martí Soler i Marçal, lesionats i Criado i Eloi Serrajordia, sancionats, no podran disputar el partit davant el Girona 'C'.

 

La resta de la jornada:

 

Argentona - Sant Cugat

 

Sabadell Nord - Llagostera 'B'

 

Tona - Vilassar de Mar

 

San Juan Montcada - Rubí

 

Can Vidalet - Palamós

 

Guineueta - Farners

 

La Jonquera - Lloret

 

Banyoles - Vic

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700