Pluja àcida al Municipal

October 14, 2018

Derrota sense paliatius del primer equip, a casa, davant el Girona 'C'. Els manlleuencs, que ho han intentat, no han pogut contrarrestar l'efectivitat i la qualitat ofensiva dels gironins, que han acabat golejant amb dues dianes als últims minuts de partit. 

 

El duel no começava bé pels interessos manlleuencs. Abans dels 10 minuts de partit, Uri Santos avançava els visitants amb un gran xut des de la frontal de l'àrea. No obstant això, el Manlleu s'ha refet i ha fet un pas endavant. Fruit d'això, una magistral falta servida de Payán ha estat rematada per Raül Garcia, que aconseguia empatar l'enfrontament anotant el seu tercer gol aquesta temporada.

 

 

L'alegria ha durat poc pels d'Albert Santanera i Nil Tomàs perquè vuit minuts després de l'empat, Uri Santos novament ha avançat el seu equip després d'aprofitar un mal rebuig de la defensa local. El gol ha fet mal a un Manlleu que, no obstant, s'ha tornat a aixecar i ha intentat crear perill a la porteria d'un Toni Montero que, malauradament, ha viscut relativament tranquil tot el partit.

 

A la segona meitat el duel ha estat absolutament igualat i l'entrada d'Isaac i el debutant Mia Valls suposava un joc més directe per part dels osonencs. Però ja en el tram final de partit, Homet, al contraatac, ha fet el tercer sentenciant l'enfrontament. A l'afegit, en una altra contra, Garzón ha fet el quart deixant així el duel vist per sentència.

 

 

Després de dues derrotes consecutives al Municipal d'Esports i tres partits sense conèixer la victòria, el primer equip de l'AEC Manlleu buscarà novament recuperar el bon regust de la victòria al camp del filial del Llagostera.

 

Fitxa tècnica:

 

AEC Manlleu: Iván González, Joel Puntí, Raül Garcia, Aitor (Pau Franquesa, min. 68), Payán, Àlex Soler (Isaac, min. 81), Adriel (Llivina, min. 46), Fredi, Kako, Adam (Balagué, min. 81) i Crivillé (Mia Valls, min. 68).

 

Girona FC 'C': Toni Montero, Pau Ribas, Murga, Lluc Banús, Ferran López, Toni Rossell (Botxi, min. 86), Venzal, Kike (Muritala, min. 76), Miki Poveda (Garzón, min. 86), Homet i Uri Santos (Aleja, min. 70).

 

Gols: 0-1, min. 7, Uri Santos; 1-1, min. 21, Raül Garcia; 1-2, min. 29, Uri Santos; 1-3, min. 85, Homet; 1-4, min. 90, Aleja.

 

Àrbitre: José María Rodríguez Enrique. Ha amonestat amb targeta groga Llivina, Àlex Soler, Raül Garcia, Crivillé i Pau Franquesa (Manlleu) i Murga, Toni Rossell i Venzal (Girona 'C').

 

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu. Uns 250 espectadors.

 

La resta de la jornada:

 

Argentona 1-1 Sant Cugat

 

Tona 0-0 Vilassar de Mar

 

Can Vidalet 3-4 Palamós

 

Sabadell Nord 2-1 Llagostera 'B'

 

Banyoles 0-0 Vic

 

La Jonquera 2-1 Lloret

 

Guineueta 4-0 Farners

 

San Juan Montcada 1-3 Rubí

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700