Una victòria amb denominació d'origen "AEC Manlleu"

October 21, 2018

Tres jornades després, el primer equip de l'AEC Manlleu es va retrobar amb la victòria al camp del filial del Llagostera. I ho va fer anotant quatre gols (3-4), tots ells de jugadors fets i formats a la base del club. Orgull manlleuenc per recuperar el camí de la victòria i seguir ben forts lluny del Municipal.

 

 

Abans del quart d'hora de joc arribaria la primera alegria manlleuenca de la tarda. Payán servia ràpid una falta a l'altra banda del camp per Balagué, que definia davant el porter local després d'un excel·lent control. El Manlleu va sortir molt concentrat i intens al terreny de joc i això es va traduir amb gols. El segon arribava gairebé a la mitja hora de partit, en una segona jugada d'un córner quan Isaac afusellava el porter per ampliar diferències a l'electrònic.

 

Sense temps per gaudir de la segona diana, afortunadament arribaria un tercer gol. Excel·lent control i passada de Mia Valls per Adam, que després de desfer-se amb facilitat del seu marcador definia al pal llarg marcant un gran gol. 0-3 al marcador i tranquil·litat relativa per els tècnics, Nil Tomàs i Albert Santanera que van introduir molts canvis a l'onze inicial, donant entrada a homes com Balagué, Isaac, Mia Valls o Eloi Serrajordia. Abans del descans, però, els gironins retallaven distàncies a l'electrònic després que Maldonado superés Iván en l'u contra u.

 

 

L'inici de la segona meitat va ser traqnuil pels groc i vermells. La intensitat va baixar respecte l'elèctric primer temps i els manlleuencs no van passar gaires problemes al terreny de joc. No obstant, a falta de poc més de 10 minuts per finalitzar el partit, Josu Currais anotava el 2 a 3 pels blaugrana que els tornava a ficar al partit. Va ser un miratge.

 

Un minut més tard d'aquest gol, apareixia Pau Franquesa a l'esquena del lateral local per definir a la perfecció davant el porter i marcar un 2 a 4 tranquil·litzador. Ja a l'afegit, Josu Currais marcava el 3 a 4 de falta directa però no hi havia temps per cap més ocasió. 

 

Trs punts d'or, 10 punts de 12 possibles a domicili i acabant la jornada en tercera posició. I el que ens omple d'orgull, una setmana més, és l'aposta pels jugadors de casa, del futbol base de manlleuenc, que es van omplir de glòria anotant els quatre gols a Llagostera. I de tot l'equip. Un treball envejable. Propera parada: Sabadell Nord.

 

Fitxa tècnica:

 

UE Llagostera 'B': Dani Pérez, Sotto, Mario, Crespo, Parra, Cobos, Blanco, Ousman, Maldonado, Josu Currais i Mercader.

 

AEC Manlleu: Iván González, Isaac, Joel Puntí, Raül Garcia, Payán, Àlex Soler, Kako, Serrajordia, Adam, Balagué i Mia Valls.

 

GOLS: 0-1, min. 12, Balagué; 0-2, min. 30, Isaac; 0-3, min. 34, Adam; 1-3, min. 45, Maldonado; 2-3, min. 78, Josu Currais; 2-4, min. 79, Pau Franquesa; 3-4, min. 92, Josu Currais.

 

Àrbitre: Sergio Álvarez Ubric. Va amonestar amb targeta groga Josu Currais (Llagostera 'B') i Payán, Mia Valls, Adam, Isaac, Fredi i Raül Garcia (Manlleu). Vermella directa a Aitor Angulo (Manlleu).

 

Estadi: Municipal de Llagostera. Un centenar d'espectadors.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700