El femení busca donar un cop d'autoritat en el derbi osonenc

October 26, 2018

Vic Riuprimer - AEC Manlleu

Dissabte, 27 d'octubre, 18 hores

Zona Esportiva Municipal de Vic

 

Aquest dissabte, a partir de les 18 hores, el femení sènior de l'AEC Manlleu disputa el primer derbi osonenc de la categoria al camp del Vic Riuprimer. Un derbi esperat, per afició i jugadores i que promet emocions fortes.

 

Foto: futfem.cat 

 

És la primera vegada a la història que els dos conjunts es troben a la categoria i, en part per això, serà un partit especial. I disputat, de ben segur, perquè els dos conjunts es troben a la part alta de la categoria. Les manlleuenques són quartes amb 10 punts i les vigatanes, setenes amb 9 punts. L’entrenador de les groc i vermelles, Jordi Devesa, tindrà tota la plantilla a la seva disposició pel partit.

 

 Foto: futfem.cat

 

Després de descansar una setmana per la retirada de la competició del Molins de Rei, el Manlleu arriba amb una jornada més de descans que el seu rival aquest cap de setmana i amb un balanç d'una victòria i una derrota a domicili En canvi, el Vic, arriba al partit després de perdre al camp del Levante Las Planas (4-0) i havent guanyat un dels tres partits jugats al seu camp.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700