Pòlvora mullada

October 28, 2018

El primer equip va caure derrotat al camp del Sabadell Nord per culpa d'un solitari gol de Dani Muela a la segona meitat. Els manlleuencs, tot i ser dominadors del partit i jugar més d'una hora amb un jugador més, no van tenir encert a la rematada final i entre el desencert i les aturades del porter local van acabar cedint els punts davant un conjunt enratxat. L'estat del terreny de joc, molt entollat i amb dificultats per jugar, va ser un dels elements que els groc i vermells van tenir el contra a territori vallesà.

 

Foto: Raimon Roma 

 

El Manlleu, amb moltes baixes, visitava un Sabadell Nord que volia seguir fort a casa i confirmar el bon inici de lliga. No obstant, els d'Albert Santanera i Nil Tomàs van dominar, com han fet en molts partits en el que portem de lliga, la possessió de la pilota. La primera gran ocasió arribava al minut 9 quan Adrià Balagué no arribava per centímetres a una passada de la mort de Crivillé amb el porter local ja sentenciat.

 

Al minut 22, la més clara del partit. Novament Balagué, des del punt de penal i en una situació molt franca, va fusellar el porter Lluri, que treia una mà miraculosa per salvar el gol. Dos minuts després, el local Arzo veia la vermella directa per una agressió a Criado. Els osonencs tenien més d'una hora per davant per jugar amb superioritat numèrica però, a causa del replegament dels vallesans, va semblar que el partit cada vegada feia més pujada a l'hora de trobar el camí a la porteria contrària.

 

Foto: Raimon Roma

 

Al Manlleu només li faltava la definició, quelcom que sí va tenir el Sabadell Nord al minut 59. Contraatac de llibre després d'una acció de perill visitant, que acabava amb una rematada al fons de la xarxa de Dani Muela, sol davant Iván. A partir d'aleshores, atac i gol manlleuenc sense trobar els seus fruits. El temps passava sense aturador i el Manlleu, amb poques idees en atac, va veure com encaixava la primera derrota del curs a domicili.

 

Els groc i vermells es preparen ja per la pròxima jornada, que serà a casa en un duel contra el San Juan Atlètic de Montcada.

 

Fitxa tècnica:

 

Sabadell Nord: Lluri, Albert, Luque, Arzo, Alegría, Piñol (Montero, min. 1), Jairo (Sergi Martí, min. 74), Marc Martí (Peña, min. 74), Kevin, Juancho (David López, min. 84) i Dani Muela (Gil, min. 84).  

 

AEC Manlleu: Iván González, Pau Franquesa, Joel Puntí, Isaac, Payán, Criado (Adriel, min. 77), Àlex Soler (Fredi, min. 55), Serrajordia (Kako, min. 55), Adam (Llivina, min. 66), Balagué i Crivillé.

 

Gol: 1-0, min. 59, Dani Muela.

 

Àrbitre: Alejandro Álvarez Molina. Va amonestar amb targeta groga Piñol, Lluri, Marc Martí, Dani Muela i Sergi Martí (Sabadell Nord) i Criado, Adam i Llivina (Manlleu). Vermella directa a Arzo (Sabadell Nord).

 

La resta de la jornada:

 

Argentona 2-1 Farners

 

Lloret 1-2 Palamós

 

Tona 0-3 Girona 'C'

 

La Jonquera 1-0 Sant Cugat

 

Llagostera 'B' 3-3 San Juan Montcada

 

Can Vidalet 0-0 Vic

 

Guineueta 3-3 Rubí

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700