El San Juan Montcada visita un Municipal amb fam de victòria

November 2, 2018

AEC Manlleu - San Juan At. de Montcada

Diumenge, 4 de novembre, 17 hores

Municipal d'Esports de Manlleu

Àrbitre: Sergio Alegre López

 

Després de dues jornades consecutives a domicili, on el primer equip ha aconseguit una victòria i una derrota, els manlleuencs buscaran aquest diumenge contra el San Juan Montcada (17 h) retrobar-se amb la victòria després de caure en els dos últims duels a casa davant el Vilassar de Mar i el Girona 'C' respectivament.

En els dos darrers partits lluny del Municipal, on l'equip ha viscut una de freda i una de calenta, s'ha vist un Manlleu capaç de dominar els partits i el rival, tenint la pilota i arribant amb freqüència a la porteria rival. No obstant, sobretot en l'última derrota davant el Sabadell Nord (1-0), els manlleuencs van patir la falta de gol. Falta de generar oportunitats clares i traduir el control del partit en ocasions per marcar. 

 

Aquest és el principal punt de millora d'un equip que, tot i la última derrota, competeix i manté opcions de puntuar en gairebé totes les jornades que no ho ha aconseguit. El rival d'aquest diumenge, el San Juan de Montcada, només ha guanyat un partit en el que portem de temporada i a domicili encara no ho ha aconseguit. Han puntuat a Palamós i Vic i han caigut a Vilassar de Mar i a Girona.

 

El principal contratemps per aquest partit i gairebé pel que queda de temporada és la lesió de Pau Franquesa. El lateral manlleuenc haurà de passar pel quiròfan per una lesió a la zona de la clavícula i estarà entre 4 i 5 mesos de baixa. Martí Soler, Marçal, Mia Valls i Fredi, lesionats, no podran jugar contra el San Juan, mentre que els tècnics recuperen Campayo, Raül Garcia i Aitor

 

La resta de la jornada:

 

Vic 0-0 La Jonquera

 

Llagostera B 3-3 Tona

 

Farners - Can Vidalet

 

Sant Cugat - Lloret

 

Vilassar Mar - Argentona

 

Rubí - Banyoles

 

Girona 'C' - Guineueta

 

Palamós - Sabadell Nord

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700