Amb el punt de mira desviat

November 4, 2018

El primer equip encadena la segona derrota consecutiva, la tercera al Municipal, davant el San Juan de Montcada. Els visitants n'han tingut prou amb un gol en l'única arribada a l'àrea del primer temps per, després de patir i tancar-se a la seva àrea, contenir un Manlleu que ho ha intentat per mar i muntanya però que una setmana més la falta de gol els ha condemnat.

El duel no començava malament quant a sensacions pels interessos manlleuencs. De fet, es podrien haver avançat al marcador en el primer quart d'hora de joc amb dues ocasions gairebé consecutives i molt clares. Primer, Crivi va estar a punt de connectar una rematada amb tot a favor i especialment uns minuts després, Eloi Serrajordia, a boca de canó, ha trigat massa a fer la rematada que ha estat desviada pel porter.

 

En la primera i única arribada dels visitants a l'àrea de Cristian arribaria el gol. Al minut 22, greu errada en la sortida de pilota local que aprofitava el davanter Javi Ruiz per definir sol davant el porter manlleuenc. Un gol que trastocava lleugerament els plans del Manlleu que, com a Sabadell la setmana passada, dominava la pilota i els temps del partit però topava una vegada rere l'altra amb el mur defensiu visitant.

A la represa els nervis al terreny de joc agafarien protagonisme i el Manlleu bolcat en atac, veia perillar el seu marcador en dos contraatacs del San Juan que Cristian salvaria amb dues intervencions de molt mèrit. La més clara pels osonencs a l'inici del segon temps era per Balagué, però la seva potent rematada la desviava amb una brillant aturada el porter Sito.

 

Pel centre, a pilota parada, per les bandes i gairebé amb més fe que cap. L'AEC Manlleu ho intentava de totes maneres però tampoc era el dia de trobar el camí de la porteria. Semblava increïble que cap rematada acabés al fons de la xarxa. S'ha fet evident amb una rematada de Campayo des de la frontal que encara no se sap com ha acabat fora, després d'una jugada amb mil i un rebuigs dins l'àrea.

No ha tornat a ser el dia. La bimba no ha volgut entrar a la porteria contrària i l'equip ha encaixat la segona derrota consecutiva, la tercera seguida al Municipal d'Esports.

 

Aixequem el cap i ja, entre cella i cella, el nostre pròxim objectiu. El derbi al camp del Tona.

 

Fitxa tècnica:

 

AEC Manlleu: Cristian, Isaac, Raül Garcia, Aitor (Joel Puntí, min. 88), Payán, Criado (Roger Fortet, min. 82), Àlex Soler (Campayo, min. 46), Kako (Adriel, min. 71), Serrajordia, Balagué i Crivi.

 

San Juan de Montcada: Sito,  Robert, Moyano, López, Lorente, Ricard, Alejandro (Navarro, min. 70), Mesa (Pujol, min. 82), Héctor, Poño (Ouassime, min. 70) i Javi Ruiz (Rojas, min. 59).

 

Gol: 0-1, min. 22, Javi Ruiz.

 

Àrbitre: Sergio Alegre López. Va amonestar amb targeta groga Crivi (Manlleu) i Robert, Poño, Rojas i Ouassime (San Juan Montcada).

 

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu. Uns 200 espectadors.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700