El primer equip encaixa la tercera derrota consecutiva a Tona (3-1)

November 12, 2018

El primer equip de l’AEC Manlleu va allargar la seva mala dinàmica de resultats després de perdre aquest diumenge al camp del Tona (3-1), després d’un partit on, entre d’altres, van pagar molt car la falta de punteria i contundència en atac a la primera mitja hora de partit.

 

Foto: Raimon Roma 

 

Quan tot just s’havia disputat un minut de partit, Crivillé va tenir una de les ocasions més clares del partit. El davanter no va aprofitar un error defensiu local per, sol davant el porter Charly, marcar el primer gol. Poc després, en una acció similar, Raúl Campayo tampoc va trobar el camí del gol.

 

Els groc i vermells ho acabarien pagant i la primera arribada del Tona va acabar amb gol. El porter manlleuenc Cristian va aconseguir atrapar un primer xut de Javi Revert però el mateix jugador va aprofitar el rebot per marcar. Menys de deu minuts més tard, el mateix Revert va superar Cristian amb una vaselina.

 

Foto: Raimon Roma 

 

Amb 2 a 0 al marcador, els tècnics manlleuencs van intentar sacsejar l’equip introduint tres canvis al descans però no van aconseguir capgirar el duel. És més, a poc menys de mitja hora pel final, Èric anotava el tercer del Tona amb un cop de cap. El partit quedava gairebé sentenciat i més, després de veure com Payán fallava un penal.

 

Poc després, Aitor Angulo retallava diferències anotant el 3 a 1. Quedava un quart d’hora pel final i Crivi va tenir dues clares ocasions per marcar i tornar a posar el Manlleu a la lluita pels punts, però el davanter no tenia el seu dia i va estar poc encertat de cara porteria.

 

Foto: Raimon Roma 

 

Va ser la tercera derrota consecutiva dels manlleuencs, que el pròxim cap de setmana buscaran capgirar la dinàmica a casa davant el Guineueta.

 

Fitxa tècnica:

 

UE Tona: Charly, Ot, Èric, Trulls, Ferrer, Iván Fernández (Veli, min. 66), Nil Salarich, Guàrdia (Èric Gómez, min. 66), Pol Coll (Ren, min. 80), Javi Revert (Mendo, min. 63) i Vilaregut (Roura, min. 80).

 

AEC Manlleu: Cristian, Isaac (Raül Garcia, min. 46), Joel Puntí, Aitor, Payán, Criado (Àlex Soler, min. 59), Kako (Balagué, min. 46), Eloi Serrajordia (Adriel, min. 69), Adam, Campayo (Mia Valls, min. 46) i Crivillé.

 

Gols: 1-0, min. 29, Javi Revert; 2-0, min. 37, Javi Revert; 3-0, min. 65, Èric; 3-1, min. 79, Aitor.

 

Àrbitre: Daniel Galera Serrano. Va amonestar amb targeta groga Ot Bofill, Iván Fernández, Veli, Charly i Èric (Tona) i Aitor (Manlleu).

 

Estadi: Municipal de Tona. Uns 200 espectadors.

 

La resta de la jornada:

 

Lloret 1-1 Vic

 

Sabadell Nord 4-1 San Juan Montcada

 

Palamós 1-1 Sant Cugat

 

Can Vidalet 2-3 Vilassar Mar

 

Guineueta 0-2 Llagostera B

 

La Jonquera 1-1 Farners

 

Banyoles 0-1 Girona C

 

Argentona 1-2 Rubí

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700