El primer equip segueix encallat i perd a casa amb el Guineueta (0-1)

November 19, 2018

El primer equip travessa un moment delicat quant a resultats i es va tornar a evidenciar perdent a casa, per quart partit consecutiu, davant un Guineueta que es va defensar amb dents i ungles el gol aconseguit al primer tram de l'enfrontament (0-1).

 

Falta prémer la tecla adequada per capgirar la dinàmica negativa en la qual es troba immers l’equip. Acumula quatre derrotes consecutives, només ha estat capaç de marcar un gol i els rivals no han necessitat molt poc per fer un gol, com els dos darrers duels al Municipal i després defensar-se amb tot per evitar els intents manlleuencs.

 

Davant el Guineueta, que arribava a Manlleu antepenúltim a la classificació i sense conèixer la victòria a domicili, els locals no van trobar novament el camí del gol i al minut 28, el visitant Damián, aprofitant una erràtica sortida del porter Iván González va marcar amb el cap l’única diana del partit. A partir d’aquí i fins al final del duel, els manlleuencs van tancar el conjunt barceloní al seu camp, que entre les constants lesions i el poc encert en atac dels groc i vermells van mantenir el resultat fins el xiulet final de l’àrbitre.

 

 

Només dos cops de cap, un de Mia Valls que va sortir fregant el pal i sobretot un altre d’Isaac, al minut 96 i que es va estavellar al travesser, van inquietar el porter Yan Carlos, que juntament amb el seu equip van furgar a la ferida d’un Manlleu que buscarà trencar la dinàmica el pròxim diumenge al complicat camp del Banyoles. Una de les millor notícies del partit va ser el retorn de dos jugadors que porten un bon grapat de setmanes lesionats, com és el cas de Martí Soler, que va ser titular i Marçal, que va tenir uns minuts a la segona meitat.

 

 

Fitxa tècnica:

 

AEC Manlleu: Iván González, Isaac, Raül Garcia, Joel Puntí, Payán, Àlex Soler, Eloi Serrajordia (Kako, min. 59), Adam (Marçal, min. 73), Martí Soler, Campayo (Aitor, min. 88) i Crivillé (Mia Valls, min. 46).

 

EE Guineueta: Yan Carlos, Aitor, Manuel, Youssef (Alfredo, min. 73), Anguera (Makaay, min. 56), Thommy (Puigmacià, min. 56), Damián (Andy, min. 81), Ayllon, Ruiz, Fernández i Aldana. 

 

Gol: 0-1, min. 28, Damián.

 

Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez. Va amonestar amb targeta groga Raül Garcia (Manlleu) i Manuel, Youssef, Andy i Aldana (Guineueta).

 

Estadi: Municipal d'Esports de Manlleu. Uns 200 espectadors.

 

 

La resta de la jornada:

 

Vic 0-3 Palamós

 

St. Juan Montcada 1-2 Tona

 

Girona 'C' 1-2 Argentona

 

Vilassar Mar 2-0 La Jonquera

 

Llagostera 'B' 0-0 Banyoles

 

Farners 2-1 Lloret

 

Rubí 2-0 Can Vidalet

 

Sant Cugat 5-2 Sabadell Nord

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700