PRÈVIES - Els equips sèniors visiten Banyoles, Cerdanyola i Sant Llorenç Savall

November 23, 2018

L’AEC Manlleu necessita capgirar la dinàmica a Banyoles

 

El femení visita el cuer a la recerca del segon triomf seguit i col·locar-se a la part alta de la taula

El primer equip de l’AEC Manlleu passa per un moment delicat, després d’encadenar quatre derrotes consecutives, i buscarà refer-se d’aquesta dinàmica imposant-se al complicat camp del Banyoles (diumenge, 16.30 h), que compta amb dos punts més que els manlleuencs tot i la irregularitat mostrada durant aquest inici de campionat.

 

Foto: Raimon Roma

 

Amb tota la plantilla disponible una setmana més a excepció dels lesionats Fredi i Pau Franquesa, els manlleuencs busquen trobar la fórmula o prémer la tecla adequada per retrobar-se en el joc i, sobretot, generar perill i clares situacions d’atac, quelcom que han trobat molt a faltar les últimes setmanes i que han acabat pagant car.

 

El rival d’aquest cap de setmana és el Banyoles, conjunt que s’ha mostrat força irregular durant la temporada però que ocupa la part alta de la taula amb 18 punts. Els del Pla de l’Estany han perdut els dos darrers partits que han disputat a casa davant el Vilassar de Mar i el Girona per idèntic resultat, 0 a 1.

 

El femení busca el segon triomf seguit al camp del cuer

 

Per la seva banda, el femení sènior de l’AEC Manlleu visita aquest dissabte el camp del Cerdanyola (19.30 h), darrer classificat de Preferent. L’equip entrenat per Jordi Devesa arriba amb confiança al duel a territori vallesà després de guanyar al Sabadell el passat cap de setmana.

 

La victòria “in extremis” del passat cap de setmana ha servit a les osonenques per trencar una petita mala ratxa de resultats en part, gràcies al gol d’Ainara al minut 88 després de complicar-se un partit que tenien controlat. A domicili el Manlleu ha perdut dos partits i en l’última sortida van signar taules al camp del Manu Lanzarote.

 

Foto: futfem.cat

 

Tot i la situació del rival d’aquest cap de setmana no es refien del Cerdanyola, que encadena tres derrotes consecutives i que només ha guanyat una vegada a casa tota la temporada. Devesa no podrà comptar amb la lesionada Anna Miró, ja a la recta final de la seva recuperació i tampoc amb Míriam.

 

El filial afronta una sortida inèdita

 

L'AEC Manlleu 'B' busca trobar una regularitat i una bona dinàmica de resultats al camp d'un rival força desconegut, el Llorençà. El conjunt entrenat per Jordi Puig i Marc Piella arriben al duel després de guanyar a l'últim duel a domicili, contra el Borgonyà (2-3) i d'empatar a casa amb el Folgueroles (3-3) en un duel on anaven 3 a 0 per davant al marcador.

 

Foto: Raimon Roma

 

Aquests petits errors o desconnexions són les que vol evitar l'equip, per encadenar un tercer resultat positiu, la que seria la quarta victòria consecutiva. Després dels triomfs a Santa Eugènia, Moià i Borgonyà busquen un nou èxit a Sant Llorenç Savall.

 

El duel es disputarà aquest dissabte a les 6 de la tarda. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700