El primer equip empata a Banyoles (0-0), el filial guanya al camp del Llorençà (4-8) i el femení, a Cerdanyola (0-4)

November 26, 2018

Una setmana més el primer equip de l’AEC Manlleu no va tenir sort de cara porteria. Aquest diumenge, al camp del Banyoles, els principals enemics del conjunt manlleuenc van ser els pals, ja que a la primera meitat el conjunt dirigit per Albert Santanera i Nil Tomàs va enviar fins a tres pilotes a la fusta.

 

Foto: Raimon Roma

 

L’equip necessitava un canvi després de quatre derrotes consecutives i, en aquest sentit, tot i no guanyar ho van aconseguir. Albert Santanera va destacar a la roda de premsa que el seu equip més no podia fer per aconseguir la victòria. Amb un canvi tàctic encertat, jugant amb un 4-4-2 i Kako fent un gran partit a la mitja punta, tot i el domini inicial del conjunt banyolí als primers minuts el Manlleu va ser un vendaval d’ocasions clares de gol. Mia Valls (min. 10), Aitor (min. 14) i Raül Garcia (min. 30), van enviar, després de rematades amb el cap, la pilota al travesser. Semblava increïble que el Manlleu no anés per davant al marcador i a aquestes ocasions cal sumar-hi dues ocasions claríssimes de Martí Soler, que va enviar a córner el porter local i una altra de Joel Puntí, que va rematar fora per poc.

 

A la represa el duel va ser molt igualat i el Banyoles, que va produir poc en atac, quan ho va fer es va trobar amb una brillant aturada d’Iván González en un u contra u davant Henry. No va tenir tantes arribades com al primer temps el Manlleu però en va tenir una de molt clara. Mia Valls, sol davant el porter Bru, va rematar de manera defectuosa una centrada quan els aficionats manlleuencs a la graderia ja celebraven el gol.

 

Foto: Raimon Roma

 

No hi va haver temps per més i el primer equip de l’AEC Manlleu es va conformar amb un empat en un camp difícil com és el del Banyoles, trencant així una mala dinàmica de quatre partits sense puntuar. El pròxim cap de setmana visitarà el Municipal d’Esports el cuer de la categoria, l’Argentona.

 

L'equip de Jordi Devesa goleja el Cerdanyola (0-4)

 

Brillant victòria del femení sènior a la seva visita al camp del cuer, el Cerdanyola. El conjunt entrenat per Jordi Devesa va fer un partit molt seriós, conscient de la dificultat de l'enfrontament i es va imposar a domicili per encadenar el segon triomf consecutiu.

 

Els primers 10 minuts del Manlleu van ser fulminants. Ivet Coll i Carla Niubó marcaven el camí de la victòria amb dos gols molt ràpids que permetien al seu equip dominar l'enfrontament sense excessius problemes en defensa i, a més, van gaudir d'oportunitats als primers 45 minuts per ampliar encara més el seu avantatge. Ho van aconseguir al segon temps, gràcies als gols d'Ainara i Laura Navarro.

 

Foto: Cerdanyola FC

 

Els tres punts permeten a l'AEC Manlleu encadenar la segona victòria consecutiva, sumant set punts dels últims nou possibles per col·locar-se a la zona alta de la classificació abm 17 punts. El pròxim diumenge (17 h) les osonenques reben la visita al Municipal d'Esports de Manlleu del Pubilla Casas.

 

El filial s'emporta un partit boig al camp del Llorençà (4-8)

 

Fins a 12 gols es van veure en el duel d'aquest cap de setmana de l'AEC Manlleu 'B'. Els jugadors de Jordi Puig i Marc Piella, que han guanyat tres dels últims cinc partits visitaven el Llorençà i tot i avançar-se 0-2 als primers deu minuts, amb dianes de Mitxi i Sancho van veure com els locals els aixecaven el partit per marxar amb un 3 a 2 favorable al descans.

 

A la represa, concretament als últims 20 minuts de partit, el duel va embogir. Els gols van arribar un darrere l'altre i tot i que els punts semblaven escapar-se amb el 4 a 2 al marcador, Ivan Salvador i David Garcia, en dues ocasions, Alexis i Lucho Donato van marcar sis gols que van fulminar el rival.

 

Foto: Raimon Roma

 

Amb els tres punts, l'AEC Manlleu 'B' escala fins la setena posició, amb 20 punts i ja preparen el compromís a casa del pròxim cap de setmana contra l'Olímpic la Garriga.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700