Els equip sènior busquen una alegria abans de marxar de vacances

November 30, 2018

Cinc jornades després de l’última victòria, l’AEC Manlleu està convençut a tornar a sumar els tres punts en el partit que s’avança a aquest dissabte (17 h) contra el cuer del grup 1 de Primera Catalana, l’Argentona. Els manlleuencs, que arriben al duel després d’empatar a Banyoles, volen afrontar l’aturada de quinze dies amb un bon resultat a l’esquena.

 

Foto: Raimon Roma

 

A Banyoles l’equip, amb un canvi de sistema tàctic, va aconseguir retrobar-se amb les bones sensacions i només li va faltar l’encert, perquè d’ocasions no li van faltar. Aquest encert és el que necessiten sí o sí aquest dissabte per superar un rival que, si bé és l’últim de la categoria amb només nou punts, fa quinze dies va ser capaç de guanyar a un dels grans de la categoria com és el Girona C (1-2).

 

De fet aquest és l’únic partit a domicili que ha guanyat el conjunt maresmenc, que afronta el duel de Manlleu després de caure per la mínima l'última jornada a casa contra el Llagostera B (0-1). Els manlleuencs, per la seva part, no podran comptar amb els lesionats Pau Franquesa i Fredi ni tampoc amb el migcampista Àlex Soler, que és baixa de l’equip per motius laborals tot i que no es tanca la porta a la seva tornada a l’equip aquest mateix curs. D’altra banda, Adam, recuperat de les molèsties, podrà formar part de la partida.

 

 

El femení, a la recerca de la tercera consecutiva

L’equip entrenat per Jordi Devesa es troba en un bon moment de forma i encadena tres partits consecutius puntuant, els dos últims, aconseguint la victòria. Aquest diumenge (17 h) tornen al Municipal d’Esports i ho fan per veure’s les cares amb el Pubilla Casas, desè a la classificació amb 10 punts.

 

Foto: futfem.cat

 

Les victòries contra el Sabadell i el Cerdanyola han enlairat un Manlleu que es troba còmodament situat a la part noble de la classificació, a la sisena plaça i que confia a seguir escalant posicions amb un bon resultat contra el conjunt de l’Hospitalet, que arriba a Osona després de perdre tots els partits que ha disputat fins al moment a domicili (5).

 

En el futbol a vegades poc importa el que diguin les estadístiques i és per això que Devesa i les seves jugadores no es refien del rival d’aquest cap de setmana i sortiran amb la voluntat de fer mal a l’oponent des de bon principi, com han fet les dues últimes jornades. El tècnic té a la seva disposició tota la plantilla.

 

El filial rep l'Olímpic la Garriga

Una setmana després de la golejada al camp del Llorençà (4-8), el filial de l'AEC Manlleu torna al Municipal d'Esports per veure's les cares amb un dels equips de la part alta de la classificació, l'Olímpic la Garriga.

 

Quatre punts separen el 'B' del conjunt vallesà, que arriba el duel després de perdre el darrer enfrontament, a casa, contra el Gurb. Aquesta era tot just la segona ensopegada en tota la temporada de l'Olímpic que, en tretze jornades disputades, encara no sap el que és perdre a domicili. 

 

Foto: Raimon Roma

 

Un dels grans objectius de l'equip de Jordi Puig i Marc Piella és tornar a guanyar al Municipal. No ho fan des de la tercera en la qual ha estat, fins al moment, l'única victòria a casa de tota la temporada. Des d'aleshores, dues derrotes i dos empats. L'equip està convençut de capgirar la dinàmica aquest dissabte i seguir amb el bon camí de resultats de les últimes jornades.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700