Empat del primer equip i el femení sènior i victòria de mèrit de l'AEC Manlleu 'B'

December 3, 2018

El primer equip de l'AEC Manlleu va viure un desenllaç de partit molt cruel, el passat dissabte, a casa contra l'Argentona. Un gol de Tejedo a l'últim segon de l'enfrontament va privar els manlleuencs de sumar tres punts que tenien al sac es van haver de conformar a encadenar el segon empat consecutiu a la lliga.

 

Foto: Raimon Roma

 

El domini del partit era per un Manlleu que va sortir al terreny de joc amb ganes de capgirar la dinàmica i fer mal al rival. Fruit d'això, a la primera mitja hora es van comptabilitzar fins a tres arribades clares, amb una rematada de cap d'Aitor que va sortir fregant el pal i un xut de Kako que va atrapar amb dificultats el porter visitant Joel Samper. No obstant això, els maresmencs van anar a més i van aconseguir igualar el duel i generar perill al contraatac. En un d'ells van arribar a estavellar una pilota al travesser.

 

A la represa el duel es va posar de cara al minut 51, quan el visitant Planas, per protestar, va veure dues targetes grogues consecutives i va deixar l'Argentona amb un jugador menys. Fruit d'això el Manlleu va dominar totalment el duel i aproximadament a vint minuts pel final va arribar el gol. Un servei de banda realitzat per Isaac el pentinava Raül Garcia per l'entrada de segona línia de Marçal que, amb una rematada acrobàtica, enviava la pilota al fons de la xarxa.

 

Foto: Raimon Roma

 

A partir d'aleshores el Manlleu, que no patia en defensa, va intentar controlar els temps del partit i intentar sentenciar l'enfrontament, però costava generar accions de perill. Quan semblava que no hi hauria temps per més i els d'Albert Santanera i Nil Tomàs sumarien els tres punts, a l'últim segon, a l'última jugada, el visitant Tejedo es va fer amb una pilota dins l'àrea d'Iván i el va superar amb un xut per sota les cames. Gerro d'aigua freda per un Manlleu que afronta l'aturada de quinze dies de la competició abans de jugar, a la pròxima jornada, al camp del Can Vidalet.

 

El femení capgira un 0-2 per acabar sumant un bon punt contra el Pubilla Casas

El femení sènior puntua una nova jornada més a Preferent, per quarta setmana consecutiva, i ho va fer contra un dels equips, com les manlleuenques, que han ascendit aquesta temporada a la categoria. El Publlia Casas es plantava a Manlleu a la penúltima posició i va evidenciar que en aquesta categoria tant complicada no hi ha rival petit.

 

I ho va fer posant contra les cordes l'equip de Jordi Devesa, que es va quedar a mig camí de la remuntada després de veure com l'equip de l'Hospitalet s'avançava 0 a 2 al marcador a la primera mitja hora de partit. El primer gol l'anotava Ruth Aquino quan tot just s'havia arribat al minut 20 de partit. Un gol que descol·locava un Manlleu que no aconseguia trobar el camí de la porteria contrària i va veure com, set minuts més tard i encara abans del primer terç del duel, Natàlia ampliava l'avantatge per les visitants. La reacció manlleuenca va arribar abans del descans i Laura Navarro marcava l'1 a 2 per deixar l'enfrontament més obert que mai abans del descans.

 

Foto: Daniel Bosch - futfem.cat

 

Tot i alguna acció de perill del Pubilla Casas, a la represa l'AEC Manlleu va portar el domini de partit i va tenir les arribades més perilloses. El gol es resistia, no arribava i el temps corria ràpid però Júlia Díaz, a deu minuts pel final, posava l'empat a 2 definitiu al marcador. Amb 18 punts, l'equip de Jordi Devesa es manté a la cinquena posició.

 

Meritòria victòria de l'AEC Manlleu 'B' contra l'Olímpic la Garriga (2-0)

En un partit molt complet, intens i seriós de tot l'equip, el filial de l'AEC Manlleu va sumar la segona victòria consecutiva contra un dels equips més sòlids i experimentats de la categoria, l'Olímpic la Garriga.

 

Els manlleuencs van començar molt endollats el partit i fruit d'això es van avançar al marcador. Quan tot just s'havien disputat cinc minuts de partit, Amine va aprofitar un malentès entre el porter i un defensa rival per, a plaer, empènyer la pilota al fons de la xarxa i marcar el primer gol de l'enfrontament. Amb avantatga al marcador els de Jordi Puig i Marc Piella van jugar un bon futbol, davant un Olímpic perillós en atac i a pilota parada.

 

Foto: Raimon Roma

 

Encara abans del descans, el mateix Amine anotaria el segon i definitiu gol pel seu equip que, amb tota una segona part per davant on els quadribarrats van saber defensar molt bé el seu avantatge, va servir per cantar victòria. Amb els tres punts el Manlleu 'B' segueix immers en una bona dinàmica de resultats i han guanyat tres dels últims quatra partits. Ara, aturada pel pont i després, un altre desplaçament complicat, aquesta vegada al camp del Sant Julià de Vilatorta.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700