Can Vidalet, Porqueres i Sant Julià, rivals dels equips sènior aquest cap de setmana

December 14, 2018

El pont de la Puríssima va aturar la competició a Primera Catalana i aquest diumenge, el primer equip de l’AEC Manlleu torna a disputar un partit i ho farà a domicili, al camp del Can Vidalet, amb l’objectiu de tornar a guanyar sis jornades després de l’últim triomf.

 

Foto: Raimon Roma

 

L’equip arriba dos empats consecutius, a Banyoles (0-0) i davant l’Argentona (1-1). Aquest últim especialment dolorós, perquè els maresmencs, cuers, van empatar al Municipal a l’últim segon de l’enfrontament. L’equip ha tingut uns dies de descans per carregar piles i tornar amb més força per afrontar el que serà l’últim desplaçament del 2018. Els entrenadors Albert Santanera i Nil Tomàs recuperen Fredi per jugar a Esplugues de Llobregat, mentre que Pau Franquesa i Raúl Campayo seran baixa.

 

Al Municipal d’El Molí d’Esplugues de Llobregat es trobaran dos equips necessitats. Si els manlleuencs fa sis jornades que no guanyen, els del Baix Llobregat encadenen cinc derrotes consecutives que han frenat en sec el seu bon inici de campionat. A casa han guanyat dos partits dels set que han disputat encara que només en una ocasió s’han quedat sense marcar.

 

 

El femení busca allargar la bona dinàmica de resultats a Porqueres

 

Dues victòries i dos empats és el balanç de l’AEC Manlleu a les últimes quatre jornades consecutives. L’equip entrenat per Jordi Devesa torna a competir després de descansar quinze dies i ho farà a domicili, concretament al camp del Porqueres (Diumenge, 16 h).

 

Foto: futfem.cat

 

Amb 18 punts, les manlleuenques viuen còmodament instal·lades a la cinquena posició de Preferent, mentre que les del Pla de l’Estany, amb dos punts menys, són vuitenes. Un dels principals perill per l’AEC Manlleu és que jugaran a un estadi on aquesta temporada només un equip ha estat capaç de guanyar. Les gironines han cantat victòria quatre vegades a casa, mentre que també hi ha empatat un partit. Així doncs, es tracta d’un camp complicat si ens fixem amb els números d’aquest inici de curs.

 

Devesa no podrà comptar amb la defensa Estel del partit, mentre que un parell de jugadores també arrosseguen molèsties físiques encara que no estan descartades pel duel. Les manlleuenques es mostren motivades per tornar a jugar i per seguir amb aquesta bona dinàmica de resultats.

 

 

El Sant Julià posa a prova la bona dinàmica de l'AEC Manlleu 'B'

 

Com el femení, l'AEC Manlleu 'B', de Tercera Catalana, també es troba en un bon moment de forma de resultats i ha guanyat tres dels últims quatre partits que ha disputat. Abans del pont, els de Jordi Puig i Marc Piella van guanyar un rival potent, l'Olímpic la Garriga, i confien a tombar ara el quart classificat a domicili, el Sant Julià de Vilatorta.

 

Foto: Raimon Roma​ 

 

Lluny del Municipal, els manlleuencs s'estan mostrant forts, on no perden des de finals del mes de setembre i, a més a més, han aconseguit marcar l'espectacular xifra de 19 gols en 4 partits en els últims 4 duels fora de casa. L'objectiu és seguir mostrant-se tant contundent davant un rival que només ha perdut tres partits en tota la temporada.

 

D'aquestes tres derrotes, el Sant Julià n'ha patit dues a casa, davant Torelló i Voltregà, dos dels primers classificats de la categoria. L'ex jugador del primer equip de l'AEC Manlleu, Javi del Pozo, és el perill i el màxim golejador, amb nou dianes, d'aquest equip.

 


 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

Principals patrocinadors del club

Contacte

 Telefon: 93 851 15 91 

Mail: comunicacioaecmanlleu@gmail.com

Horari oficina: DLL a DV 18:00 a 20:30h  

Xarxes socials

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Google Places - Círculo Blanco
  • YouTube - White Circle

AEC MANLLEU

AEC MANLLEU

Oficines

 Estadi Municipal 

Passeig del Ter s/n  08560 Manlleu, Catalunya

GPS: 41.997621, 2.278700